Ülkeler birbirine karışmış vaziyette. Yardım Edin !!!
(31-08-2019, 21:44)elefsar : modu buraya atman gerekli bu arada:
C:\Users\{Senin adın}\Documents\Paradox Interactive\Europa Universalis IV\mod

Güncel mod 1.28 serisi ile uyumlu, senin oyun daha eski versiyonsa da sıkıntı çıkabilir. dlc'leri kapatıp tekrar deneyebilirsin ama sanmıyorum.
Dediğin konuma atmam gerektiğini biliyorum lakin o konuma girdiğimde mod dosyası malesef yok bende bu yüzden oyunumun kurulu olduğu dosyadaki mod klosörüne oyunumu attım. Benim sürümümde 1.28.3. Dlcleri de kapatıp denedim ama malesef olmuyor... Bundan yaklaşık bir 3-4 ay öncesine kadar belki de 2 ay öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu rahatlıkla oyunumu oynuyordum. Geçenlerde tekrar indirmek istedim ve böyle bir sorunla başbaşa kaldım ne yapabileceğimi cidden bilmiyorum. En sevdiğim oyunum elimden alınmış gibi bir his - :reli: :sob:  -  :joy:
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Ülkeler birbirine karışmış vaziyette. Yardım Edin !!! - Yazar: sulo.reis - 31-08-2019, 22:00

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.