Victoria 3 Türkçe Dil Desteği Sağlanması
(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : Ben karşı çıkanları anlamıyorum.

Ben de 32903249 kere cevap verilmesine rağmen konuşmaya devam eden Türkçe Yama talepkarlarını anlamıyorum.

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : Öncelikle firmalar tabi ki karını düşürür ancak oyuncuların tepkisi de oyunu belirler. animasyonda türkleri sakallı gösterdiler diye ortalık ayağa kalktı, çıktılar sakalsız bir şekilde yeniden yayınladılar.
hoi 4'te polonya focus ağacı eleştiri yağmuruna tutuldu az da olsa değiştirdiler. şimdi bunları yaparken düşünmüyorlar mıydı?

Bu bahsettiğin durumlarla Türkçe yama çıkarmak bir değil. Tepki var diye Polonya Odak Ağacını değiştirmek ya da fragmandaki sakallı Türklerin sakalsız yapmak ile Türkçe yama çıkarmak arasında büyük meblağ farkı var.

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : Kaldı ki %10 pazar payı pek de az değil.
%10 falan değiliz. 1 dolar 1 lira olsaydı evet o zaman %10 olurduk. Dolar ve Euro ne kadar senin haberin var mı?

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : Kendimizi küçük görmeyelim 90 milyon nüfusu olan (+10 milyon azerbaycan) bir ülkeyiz ve yabancı dil bilen sayısı nispeten az.
O 90 milyonun 90'ı da oyun mu oynuyor?O 90 milyonun 90'ının bilgisayar toplayacak maddi gücü var mı?Sen Türk halkının yüzde kaçının asgari maaşla çalıştığını biliyor musun?

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : Ki bu sayı oyun türkçe olursa katlanarak artacaktır.
Sayı katlanarak artacak. Getirilen gelir o kadar da artacak mı? Kur kur kur...

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : firmalar kar edecek diye önüne konulanla yetinen insanları anlamıyorum.
Adam kar etmesse iş yapmaz. Ben o adamların gözünden bakıyorum. Yoksa banane Paradox'un karından.

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : %10 luk hatta %5lik bir pazarını kaybetmeyi ister mi sizce?
%10 falan değiliz. 1 dolar 1 lira olsaydı evet o zaman %10 olurduk. Dolar ve Euro ne kadar senin haberin var mı?

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : biz çabalamazsak neden getirsin ki paradox?
Yüksek oranda satış olursa,kur normal seviyede olsa getirir.

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : bence korece kadar ağırlığımız olabilir. en azından denemeliyiz.
O kadar ağırlığımız olduğundan emin değilim.

(24-05-2021, 19:44)gereksizihtiyac : örneğin hoi 4 lehçe, ck 3 korece dil seçeneğine sahip.
Leh pazarı,Kore pazarı ile Türk pazarı bir değil. Getirdiği kar bir değil. Oyun oynayan sayısı bir değil.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
[+] 4 üye Defterdar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 3 Türkçe Dil Desteği Sağlanması - Yazar: Defterdar - 24-05-2021, 20:34

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.