İleti Sayısı: 3,077
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
39
Merhaba arkadaşlar. Sizlere ilk kez çektiğim rehber tadındaki oynanış videosunu paylaşıyorum. İyi seyirler.
Olumlu veya olumsuz eleştirilerinze açığım. Birkaç video sonra daha kaliteli ürünler ortaya koyacağımı inanıyorum. İzlediğiniz için teşekkürler.
Imperium:
39
Ekran çözünürlüğü 1366x768 ama öyle biraz flu kalıyor. Ondan 1024x720 yaptım.ses mevzusunu önceden ayarlamaya çalıştım da olmamış. Bir dahakilerde daha iyi olacak inşallah
Aşağıdaki 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aytaç
İleti Sayısı: 3,511
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Çok güzel olmuş. Her ülkeye yapma böyle hocam yoksa acemiler bile bunu izleyerek can yakabilir :)
Yalnız Rufus 1 savaşta 6 command oldu o kısım efsaneydi :D
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• etzel
İleti Sayısı: 795
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
12
Hocam oyunun mediuma çekip hscilere özel ilerleme yaparsanız hem kısa hem de yeni başlayanlarda can yakan seviyeye gelir.5-10 tur isteğinize göre yeterli olacaktır
•
İleti Sayısı: 1,465
Imperium:
19
Hocam Belçika'nın başkenti Bruges değil ya :D Araştırıp geldim, ana başkent Brüksel, Bruges ise Federal bölgelere bölünmüş olan Belçika'nın Flandre bölgesinin başkentiymiş.
Seste sorunlar var, zaten diğerleride belirtmiş. Oyunun sesini kısarsan sorun gider.
Onun dışında tamamını izlemedim tabii ama sorun yok. Eline sağlık, çok güzel olmuş.
•
Imperium:
39
Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Bu akşam 11 gibi Fransa ile canlı yayın yaparak video çekmeyi düşünüyorum. Gelirseniz beklerim.
Aşağıdaki 1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Merco nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk