Video Seri: Doğu Roma İmparatorluğu Yeniden Doğuş
Olabilir tabi bu tarz farklı resimleri slaytlar arasına koyabilirim

8.Bölüm"Savaşlar 1.Bölüm"

İtalyan savaşları bitmiş ancak istediğim gibi karda çıkmıştım ancak asıl hedefim Kastilya Krallığı savaşa girseydi büyük projelerden olan Elhamra sarayı idi ancak bu olmayınca yeni bir hedef aradım ve Frienzedeki büyük yapı ideal bir hedefti ve bir kez daha bu amaç için savaşlar başlamıştı.ve Bu savaşın ardından başka savaşlarada girdik.Ayrıca Tlemcen devleti vassal olarka serbest bırakıldı.

Ara
Devam devam.
Ara
Doğu Roma İmparatoru olarak orduların bir ksımının İmereti ve  Çerkez devletine gönderilmesini emrettim savaşlar istediğimiz gibi gelişiyordu ve büyük bir zafer kazandık.Hiç zaman kaybetmeden Casus bellisiz Gazimülke savaş açılmasını emrettim ve Osmanlıyı ard arda yenmeye başladık ve oradanda istediğimizi aldık.Bu arda savaş sonucunda Osmanlı iflas etmiş veisyancılar istediği topraklarda isyan etmeden istedikleirini almış bizde bu fırsat fırsattır diyip genişlemelerimize devam ettik.Tabi Transilvanya vasalımız olmayı kabul etti ve Eretnayı ise vasal olarak çıkarılmasını emrettim.

Ara
Eretnayı neden çıkardın.
Ara
Vassal feed yapıcam

tlemcen,dalmaçya,trabzon,transilvanya,thedora bulgaristan ve karaman vasalım

şimdi eretnada vasal oldu tüm anadolu ve balkanları bedavaya alabilecem
Ara
Tamam ama foto isteriz.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
8. bolumun slaytlarina bakabilirsin fotoğraf için

yakında daha fazla fotoğraf gelecek bu arada
Ara
Slaytlar nerede?
Ara

(25-08-2022, 07:35)baywatch06 : Doğu Roma İmparatoru olarak orduların bir ksımının İmereti ve  Çerkez devletine gönderilmesini emrettim savaşlar istediğimiz gibi gelişiyordu ve büyük bir zafer kazandık.Hiç zaman kaybetmeden Casus bellisiz Gazimülke savaş açılmasını emrettim ve Osmanlıyı ard arda yenmeye başladık ve oradanda istediğimizi aldık.Bu arda savaş sonucunda Osmanlı iflas etmiş veisyancılar istediği topraklarda isyan etmeden istedikleirini almış bizde bu fırsat fırsattır diyip genişlemelerimize devam ettik.Tabi Transilvanya vasalımız olmayı kabul etti ve Eretnayı ise vasal olarak çıkarılmasını emrettim.

burada
Ara
Slaytlar rol yapma unsurlarını kastetmiştim.
Ara
telif hakki olmayan icerikler bulursam kullanirim

youtube bu konuda çok katı
Ara
Sefer başarıyla sonuçlanmış ordularımız büyük bir zafer kazandı.Ordunun geri dönmesini emrettim.

h2zq3mq.jpg

Clerglerin güç kaybetmesiyle ilgili bir karara imza atmak zorunda kaldım.
8uuu1vj.jpg

sfzgdcg.jpg

Eretna devleti ile evlilik bağı kurarak ilişkilerimiz daha da geliştirildi

1y1ofhu.jpg

Ordunun Selaniğe dönmesini emrettim.

9d6se4p.jpg

Ordu talimlerinin yeniden başlatılmasını emrettim.
aqtyevw.jpg

Bosna kralı benden yardım istedi Hezergovia topraklarını kendisine istediğini ve hakkı olduğunu belirtti bende danışman meclisini topladım.Danışmanlar ordunun yorulduğunu ancak bu seferi rahatlıkla başarabileceğimizi belirrttiler ayrıca Transilvanya topraklarınında genişletilmesi gerektiğini de belirttiler bende orduya Hezergovia seferi için hazırlıkları yapmalarını emretttim.

cawr73z.jpg

Transilvanya krallığı bu olanları öğrenmiş ve evlilik teklifi gönderdiler memnuniyetle kabul ettik.

rmjbxw5.jpg
Ara
Hayırlı olsun.
Ara
Sağol.
Ara
Ara
Artık sınırlarımız İberyaya kadar uzandı artık Doğu Roma imparatorluğu hızlıca genişleyebilir.
Ara
Selam olsun sana Kayzer.
Ara
Artık seri video serisi haline gelmiştir haftalık veya günlük bir şekilde olarak yayınlanabilir
Ara
Keşke hikaye şeklinde devam etseydin.
Ara
Ara

Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.