Video Seri: İhtişamlı Mali Sultanlığı yükseliyor (bitti)
Fransa'da olmayan Mali'de olacak.
Ara
tek pişmanlığım ekonomik hegemon olmak askeri hegemon o tarihte olamazdım . böyle genişlemeci ülkeler için en uygunu askeri hegemon olmak

ekonomik hegemon olmanın kendince avantajları yok değil özellikle trade company ile oynayanlar için oldukça iyi avantajları var gerekli politikalar ve idealarla territorry corelar %50 ye kadar düşüyor bu sebeple ekonomik aldım (pekte pişman değilim) ama sünni devletle ile savaşınca province scoru azaltan yöntemler i,le oynamak istiyor. bunun içinde ta semerkanta kadar gitmem gerekicek (mekke malta son seviye + diplomatic idea farklı dinlerdeki toprakları acayip ucuza kapatabiliyorumn)
Ara
Evet kötü olmuş bu.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false
Ara
Şimdiki ilerleme stratejin ne?
Ara
Osmandan kendime menteşeyi sattırıp geliştirmek ve bir an önce afrika fethi , kaliforrnya ve alaskada devlet kurmak bir yandanda amerikayı tamamen almak bide vakit bulursam hindistana çıkmak bir yandan da aragonu annexlemek ve atlantiktee gelişmek

bu arada fotoğraf 35. bölümün sonunda çekilmiştir.
Ara
1 bölümün süresi uzamıyormu?
Ara
arada uzuyor alarm kurmadığım zaman biraz uzuyor veya çokta kısa kalabiliyor ortalama bölümler 30 dk
Ara
Bilerek kısa tutuyorsun değilmi?
Ara
evet elimden geldiğince orta uzunlukta bölümler çekmeye çalışıyorum 30 dknin altıda çok kısa oluyo bence o yüzden 30 dk iyidir
Ara
Ara
İhtişamlımdan yeni bir bölüm daha.
Ara
Ara
?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Lett...rbox=false
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Great Horde gördüm ve güncellenmiş yeni bir Great Horde hikayesi ufukta varmı?
Ara
yok yapay zeka şanslıymış hiç yardımım dokunmadan kendi kendine güçlendi ama osman onu yıkacak gibi

özbekle iyi kanka oldu great horde
Ara
(12-12-2021, 14:41)baywatch06 : yok yapay zeka  şanslıymış hiç yardımım dokunmadan kendi kendine güçlendi ama osman onu yıkacak gibi

özbekle iyi kanka oldu great horde
Osman vs Moğol diyon. Biraz Kuruluş: Osman'a dönmüş desene.
Ara
evet neyseki yardımımla great horde kurtardım .
Ara
Ara
İhtişamlım devam ediyor.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.