Yama Notları: Civ6 - New Frontier Pass: Mayıs 2020 Yaması
Ben aldim full passi 200 tl biraz dusundurdu ama 6 ek paket ve ekstra amerika ve fransa liderleri icin gorunum bonusu alinca dayanamadim aldim. İlk olarak mayayla apocalypse mod en zorda maraton primal world oyun actim maya oynamasi gercekten zevkli sehir kurulumu icin duzen planlama gerekli apocalypse mod pek sarmadi surekli şehriniz zarar goruyor maraton mod oldugundan tamiri de uzun suruyor soothsayerlerin savascilari yanardaga atip kurban etmesi eglenceli ama. O oyunu yarida biraktim kolombiyayla en zorda standart hizda actim kolombiyanin generali, birimlerin fazla yurume hizi olmasi ve ayni turnde seviye atlayip savasabilmesi baya ekstea ozellik olmus. Yeni ek paketlerle de guzel seyler gelcegini dusunuyorum parasina deger bence alınabilir
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civ6 - New Frontier Pass: Mayıs 2020 Yaması - Yazar: SoulForged - 23-05-2020, 13:09

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.