11-05-2020, 00:20
(Son Düzenleme: 11-05-2020, 01:14, Düzenleyen: korkusalan.
Düzenleme Nedeni: Aşırı güçlü isyanlar
)
4.TUR
Anadolu hun
(çarktan çıkan event:Religion)
a-)kabul edilenleri vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar)
b-)Diğerlerini vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
c-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı en yakın ülkeden destek al(o devlet senin protectorun olur(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
d-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı ilişkinin en iyi olduğu devletten yardım al(o devlet senin protectorun olur)(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
Korkusalanlar( @Massaka )
(çıkan event:ordu)
a-)her 10 dinar için bir piyade üret
b-)her 15 dinar için bir atlı üret
c-)her 8 dinar için bir top üret
foça bahriye ( @SoberII )
United Germans ( @yasin Ahmet )
(çıkan event:denizcilik)
a-) her 6 için bir taşıma gemisi inşa et
b-)her 5 dinar için bir sahil güvenlik gemisi inşa et
c-)her 10 dinar için bir savaş gemisi inşa et
d-) her 25 dinar için bir savaş gemisi inşa et
e-)Bayrak gemisi inşa et
Bartın @Littleİskender
(çıkan event:Feodalite)(şanslı oyuncumuz(ilk lvl. atlayacak kişi)(daha doğrusu düşecek çünkü akıllıca oynamazsa isyanlar başarılı olduğu taktirde bölge kaybedebilir)(İsyancılar coreleri iade eder kalan topraklarda devletçikler kurar sadece başkentin bölgesini bırakırlar)(not bilerek yapmadım zaten şıklar hazırdı ben sadece kopyala yapıştır yapıyorum))
a-)Mini beylikten Beyliğe geç(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +3k isyancı)
b-)Mini beylikte kal (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
c-)Mini beylikte kal isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
d-)Mini beylikte kal isyanlar için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
e-)Mini beylikten Beyliğe geç isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
f-)Mini beylikten Beyliğe geç için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
Anadolu hun
(çarktan çıkan event:Religion)
a-)kabul edilenleri vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar)
b-)Diğerlerini vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
c-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı en yakın ülkeden destek al(o devlet senin protectorun olur(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
d-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı ilişkinin en iyi olduğu devletten yardım al(o devlet senin protectorun olur)(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
Korkusalanlar( @Massaka )
foça bahriye ( @SoberII )
United Germans ( @yasin Ahmet )
(çıkan event:denizcilik)
a-) her 6 için bir taşıma gemisi inşa et
b-)her 5 dinar için bir sahil güvenlik gemisi inşa et
c-)her 10 dinar için bir savaş gemisi inşa et
d-) her 25 dinar için bir savaş gemisi inşa et
e-)Bayrak gemisi inşa et
Bartın @Littleİskender
(çıkan event:Feodalite)(şanslı oyuncumuz(ilk lvl. atlayacak kişi)(daha doğrusu düşecek çünkü akıllıca oynamazsa isyanlar başarılı olduğu taktirde bölge kaybedebilir)(İsyancılar coreleri iade eder kalan topraklarda devletçikler kurar sadece başkentin bölgesini bırakırlar)(not bilerek yapmadım zaten şıklar hazırdı ben sadece kopyala yapıştır yapıyorum))
a-)Mini beylikten Beyliğe geç(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +3k isyancı)
b-)Mini beylikte kal (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
c-)Mini beylikte kal isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
d-)Mini beylikte kal isyanlar için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
e-)Mini beylikten Beyliğe geç isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
f-)Mini beylikten Beyliğe geç için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır