14-05-2020, 18:34
(Son Düzenleme: 14-05-2020, 19:40, Düzenleyen: korkusalan.)
Bak gel teslim ol bu iş bitsin sadece Hüdavendigar ve Kocaeli şehirlerini alacağım o kadar
TUR 9
Anadolu hun
event:religion
a-)kabul edilenleri vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar)
b-)Diğerlerini vergilendir(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
c-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı en yakın ülkeden destek al(o devlet senin protectorun olur(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
d-)Diğerlerini vergilendir isyana karşı ilişkinin en iyi olduğu devletten yardım al(o devlet senin protectorun olur)(uygun eyalet başına +15 dinar 1k isyancı)
Korkusalanlar( @Massaka )not:senin koloni devleti kurulmadı o yüzden onun toprakları da sana ait galiba 3 adet eyalet var ama başkentini kaybedersin(onun bulunduğu eyaletin tamamına sahip değilsin client 29tech'te açıldığı için vasal devlet kurulacak)
a-)Mini Derebeylikten Derebeyliğe geç (Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +3k isyancı)
b-)Mini Derebeylikte kal (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
c-)Mini Derebeylikte kal isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
d-)Mini Derebeylikte kal isyanlar için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste (Başkent bölgesi dışında ki eyalet başına +3k isyancı)
e-)Mini Derebeylikten Derebeyliğe geç isyanlar için en yakın ülkeden yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
f-)Mini Derebeylikten Derebeyliğe geç için en iyi ilişkiye sahip olduğun devletten yardım iste(Geçiş için gerekenler dışındaki topraklarda client stateler kurulur)(Koşullar karşılanmıyorsa eyalet başına +4k isyancı)
@yasin Ahmet United Germans
efendim ülkenin kuzeyinde ve güneyinde 2 devlet bulunuyor 2'side savaş yorgunu ve himayemize girmek istiyorlar savaştıkları için birini seçebiliriz sadece
A-)kuzeydekini seç (güneyde 5 eyaletlik devlet kurulur)
B-)Güneydekini seç(kuzeyde 5 eyaletlik devlet kurulur)
C-)hiçbirini seçme (güneyde ve kuzeyde 5'er eyaletlik devletler kurulur)
Bartın @Littleİskender
event:denizcilik
a-) her 6 için bir taşıma gemisi inşa et
b-)her 5 dinar için bir sahil güvenlik gemisi inşa et
c-)her 10 dinar için bir savaş gemisi inşa et
d-) her 25 dinar için bir savaş gemisi inşa et
e-)Bayrak gemisi inşa et
Foça bahriye @SoberII
a-) her 6 için bir taşıma gemisi inşa et
b-)her 5 dinar için bir sahil güvenlik gemisi inşa et
c-)her 10 dinar için bir savaş gemisi inşa et
d-) her 25 dinar için bir savaş gemisi inşa et
e-)Bayrak gemisi inşa et
Anomali:
Efendim silahı çalıştırdık ama başarısız oldu silah havaya uçtu ve 15'lik generalide yanında götürdü(anomaliyi kaybettin galiba anomali mekaniklerini okumadın askeri sadece 1 kez kullanılabiliyor :D )
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır