Yerel diskte neden yer açılıyor kendi kendine?
yerel disk c ye baktığımda 4 gb civarı boş alan kalmıştı ancak bugün baktığım zaman 15gb alan kaldığını gösteriyor ben bişey silmememe rağmen niye böyle bu azalsa anlarımda artması garip
€20
Ara
Aklıma sadece geçici dosyaların bilgisayarı kapatıp açmanız sonucu silinmesi geliyor fakat o dosyaların bu kadar alan açacağını da pek sanmıyorum. Uzun süre sonra yaptığınız bir geri dönüşüm kutusu temizlemesi olabilir mi?
WhaW8Am.gif
Ara
(29-05-2020, 23:08)PCOyun : Aklıma sadece geçici dosyaların bilgisayarı kapatıp açmanız sonucu silinmesi geliyor fakat o dosyaların bu kadar alan açacağını da pek sanmıyorum. Uzun süre sonra yaptığınız bir geri dönüşüm kutusu temizlemesi olabilir mi?
geri dönüşümde 3-5 dosya vardı ama mb bile etmiyodu temp dosyalarıydı onlar bilmiyorum niye böyle
€20
Ara
virtual memory sanal bellek için ayırdıgı yeri azaltmıştır "otamatik alan ayırmada" ise,
@PCOyun un dedigi de olabilir.
[+] 1 üye diediebydie nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.