İleti Sayısı: 2,286
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
Hikayede bir gariplik var
•
İleti Sayısı: 4,728
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
52
Beyler modun normal campaigni Yüzük Kardeşliği'nden 60-70 sene önce falan daha Thengel kral ve Theoden varis iken falan başlıyor, hatta yüzük de bulunmamıştı daha. Arnor olayı ise tamamen Gondor ile Eriador'u birleştirip yeniden formlama olayından ibaret, Angmar ise yok -Gundabad var-.
Moddaki Yüzük Kardeşliği campaigni ise LOTR serisini anlatan bir campaign anlayacağınız üzere. Bu campaignde bir ülke değil ve Yüzük Kardeşliği olarak oynuyorsun, çok eğlenceli ve ilgi çekici.
•
İleti Sayısı: 1,390
Imperium:
30
Yüzük kardeşliği Camping'i sorunluydu düzeldi mi bu sorun acaba eskiden açar açmaz Frodo ölüyor ve Camping bitiyordu düzeltildiyse tekrar MTW2 Yüklemek isterim. :D
трагедия
•
Imperium:
52
Ben bu sürümünde oynadım. Bir sorun yaşamamıştım, Haradrim filleri ile karşılaştığımız kısımda biçilmenin dışında :D
•
İleti Sayısı: 1,390
Imperium:
30
Tamam deneyeyim o zaman teşekkürler.
трагедия
•
Imperium:
18
Angmar ın olmayıp arnor un oluşu saçma ayrıca ana campaign in geçtiği zamanın pek bir özelliği yok son ittifak ın fln gerçekleştiği zaman olsaydı daha
iyi olurdu batı fln daha hareketli olurdu.
Peki bu angmar moda bir eklenti vs ile fln gelmiyor mu çünkü internette gördüm angmar ile oynayanları
•
İleti Sayısı: 85
Imperium:
2
@turkhis_lokum dostum Arnor'u kurabiliyorsun modun başında yok ben bilgisayarıma format atmadan önce çok oynadım ama hiç Arnor'un kurulduğunu görmedim
Imperium:
18
Tmm kardeşim anladım ama oyunun zaman dilimi bence saçma olmuş.Angmar modla fln geliyor mu?
bu arada beni etiketlerken ismimin başına ve sonuna " koy.
•
Imperium:
18
Eriador krallığı varmı ya?
o bölgenin adı değil mi?
elfleri de keşke ülke olarak ayırsalarmış.
•
Imperium:
52
Bence bu kadar takılma modun yapılması bile başlı başına büyük bir olay.
•
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
Şu modu bide yeni nesil TW oyunlarına yapsalar varya muhteşem olur.
Attila gayet ideal mesela orklar her yeri yakıp yıkarak ilerleyebilir falan.
•
İleti Sayısı: 3,517
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
"Eriadorun Özgür Halkları" diye isimlendirmişler zaten. Aragorn'u, Gandalf'ı hangi ülkeye koyacaksın Eriador olmasa.
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• GaulTurk
Imperium:
18
Gondor un fln olabilir
Nerenin kime ait olduğunu gösteren bir harita var mı
•
İleti Sayısı: 85
Imperium:
2
Modun fan yapımı yamaları var. Onları oynayan var mı?
•
İleti Sayısı: 721
Imperium:
0
Divide and Conquer güzel submod.
•
İleti Sayısı: 398
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Beyler oyunu sabah indirip kurmayı düşünüyorum. Bu 3.2 den sonra başka bir yeni versiyonu yapıldı mı? Birde bu submodlar nasıl kuruluyor?
•
İleti Sayısı: 80
Imperium:
0
Soruyu aslında sadece size değil genel sordum ama size gibi oldu tabi :) Reforged, Third Age modu için multiplayer odaklı bir mod pakedi. Birçok yeni içerik sunuyor ama campaign modu için uygun değilmiş mesela. Az daha indiriyordum o uyarıyı görmeseydim.
Sorunuza gelecek olursak, moddb sitesindeki sayfalarında en son 3.2 sürümü var. Üzerine başka bir şey çıkarmamışlar. Diğer submodlar ile daha çok ayrıntı, değişiklik katabilirsiniz oyuna. Nasıl yükleniyorlar bilmiyorum ama.
•