İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Görseller pek cezbetmedi. Oynanış hakkında fikrim olsaydı belki farklı düşünürdüm ama görseller ne eski tarz ne yeni tarz oyunları andırmıyor. Özgün olmaya çalışmışlar gibi. Böyle keskin kenarlı çizilmiş gibi duran grafikleri sevmiyorum.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,160
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
28
Kaçak indiriyorum, bakacağım. Güzelse alabilirim.
•
İleti Sayısı: 26,404
Imperium:
139
Görsel yapısı bana Minecraft'i ve mobil oyunları anımsattı.
•
İleti Sayısı: 3,088
Imperium:
36
Oynayan bilgi paylasirsa hos olur.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Konusunun açıldığını fark etmemişim. Oldukça güzel oyundur. Ben oyuna taş yollar geldiği zamanlar başlamıştım ve güzel harita kodlarını paylaşabilirsiniz.
•
İleti Sayısı: 5,865
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
İlk 1-2 saat oyunu ilk öğrenme süreci oldukça eğlenceliydi, daha sonraki 2.-6. saat arasındaki dilim bittiğinde oyunda yapılacak herşeyi yapmış gibi hissettim. 10. saate kadar en yüksek krallık seviyesine çıkıp sırf tüm başarımları açmak için aynı monoton hiç bir zorluğu olmayan şeyleri tekrar tekrar yapa yapa oynamaya devam ettim. Onu da yaptığımda oyunu tamamen fethetmiş gibi hissedip sildim.
İndirimlerde 10 lira civarında bir fiyatı oluyor, bence 10 saat sonra devam etmeyecek olsan sorun olmaz diyorsanız ilk saatler uğruna alıp oynanabilecek bir oyundu. Yanlış bilmiyorsam toplam 2 kişi geliştiriyorlar ve yanlış anlamadıysam bu onlar için hobi projesi ayarında bir şey. O yüzden şimdi erken erişimde ama ileride çok büyük güncellemeler gelir beklentisinde olmamakta fayda var. Şuanki hali ulaşacağı son seviyeymiş gibi değerlendirilip eğer oynanması düşünülüyorsa boş yere beklememek lazım.
İleti Sayısı: 3,659
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Void'in yaşadığı şeyleri yaşayıp oyunu bitirdim. İlk çıktığında biraz izlemiştim oyunu. Kontrol edebildiğimiz birlikler, istersek ekleyebildiğimiz npc krallıklar ve cadılar gibi farklı ama biraz eğrelti duran güncellemelerin yanında bloglarında yazıklarına göre çıkıştan beri 30 yeni bina eklemişler oyuna. Yeni bir oyun geliştirmeye başladıklarını duyurduklarına göre artık güncelleme almayacak gibi duruyor. Çerezlik, vakit geçirilebilecek ve birkaç saatlik tekrardan sıkılmayacak kişilere önerebilirim. Kaç senelik Steam hesabımda ilk kez %100 yaptığım oyunun bu olması da ilginç oldu.
Aşağıdaki 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian