İleti Sayısı: 392
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Oyunda zorluk seviyesi, major devletleri güçlendirmekten ibaret. Söyleyeceklerim bu kadar.
•
İleti Sayısı: 38
Imperium:
0
silah ekipmanlarının özellikleri dengesiz herkes bilirki alman tankları diğer muadillerinden daha iyi ama oyunda eşit gene almanyanın hiç uçak gemisi yoktu 1 tane üretimdeydi oda savaşa yetişemedi ama ufak bir araştırmayla tersane sayısına göre 1937-38 gibi donanmaya katılıyor bence daha gerçekçi yapılabilirdi karada almanlar üstün olabilirdi denizde ve havada amerika ve ingiltere olabilirdi
•
İleti Sayısı: 441
Imperium:
3
18-07-2018, 18:10
(Son Düzenleme: 18-07-2018, 18:11, Düzenleyen: Consul of Time.)
Bence oyunun en büyük eksiği yapay zekası. Çöp tam anlamıyla. Kendi cephesini bırakıp başkalarının cephelerine koşuyor kendi sınırları boş kalıyor, 0 manpower kalmış ittirmesi imkansız olan cepheye saldırmaya devam ediyor vs. vs. Man the guns dan ümitliyim aslında. Baya bir şeyi geliştirecekler gibi duruyor.
Not: Ben zaten oyunun ilk gününden 7-11 fps arası birşey alıyorum 1945 leri fln hiç göremiyorum :) atomlarla ilgili hiç bir sıkıntım yok bu yüzden :)
•
İleti Sayısı: 1,039
Imperium:
6
Öncelikle 10 yıldır aynı ve B.. Gibi bir oyun motoru kullandıkları için ve çoklu çekirdek özelliğine geçmeleri gerekirken halen sırf Para için geçmedikleri için Paradoxu tebrik ediyorum.
Öncelikle şu optimizasyonu düzeltsinler. Sonra Ai'yi düzeltirler. Oyunu sıkıntısız oynayamayacaksak Yz'nin bir anlamı pek kalmıyor.
Paradoxu kınıyorum. Walking Tigerde bir optimizasyon düzeltmesi yaptılar oyunun kasma süresi 1-2 Yıl uzadı. Adamlar istese toptan çözerler.
Ama bi tane İnsan evladı bunlara diyor "Ya kardeşim bırak ya yapma yağğ 1-2 ay sonra dlc çıkartırız optimizasyonla ilgili satarız hem karlı oluruz" Diyor bir insan evladı ve o insan evladını kınıyorum görsem döverim.
Bunlar oyunları çıkartacaklar 1-2 Yıl böyle süslüyecekler falan en son optimizasyona girişecekler.
•