İleti Sayısı: 26,429
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
My Hero Academia, 2016 Nisan'ında başlamış macera-süper kahraman animesi.
Anime 2014'te başlayan aynı isimli manga üzerinde ilerliyor.
Konu :"Quirk" adı verilen süper güçlere sahip olmanın normalleştiği bir evrende, Izuku Midoriya bir Quirk'e sahip olmamasına rağmen bir gün kahraman olmanın hayallerini kuruyor. Çocukluk arkadaşı Katsuki Bakugo'yu bir düşmandan kurtarmaya çalışması sonrası dünyanın en güçlü kahramanı All Might Izuku Midoriya'ya kendi Quirk'ini veriyor, sahip olduğu ancak kontrol edemediği Quirk'iyle Izuku süper kahraman yetiştirmekle görevli U.A. High School'a giriyor.
My Hero Academia ile ilgili yorumlar ve üye paylaşımları bu konu altında yer alır.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ayro
İleti Sayısı: 26,429
Imperium:
139
Anime Gecesi etkinliğinde bitirdiğimiz ilk anime olması sebebiyle yorumlamak istedim.
İlk olarak animemiz çerezlik bir anime. Çok ciddi veya adamı ekrana kilitleyen tarzda olaylar yaşanmıyor yaşanacağını da sanmıyorum. Anime ilk başta birçok yönden One Punch Man'i andırıyor ancak bir noktadan sonra One Punch Man daha saf mizah olarak ilerlerken bu animenin biraz daha "çok istersen her şeyi başarabilirsin" yoluna saptığını görüyoruz. Bu yolda ilk baştaki karakterimiz özel güce sahip değil ve işin güzel yanı yine de çok çalışarak falan değil tesadüfen All Might tarafından farkedilmesi vs ile özel güce sahip oluyor, ancak animenin evreninde özel güce sahip olmak da bir ayrıcalık veya özellik değil - tam tersine herkes özel güçlü ve bu özel güçler çoğu zaman animenin çerezlik yapısında üzerinde çok fazla uğraşılmamış, komik kaçabilen şekillerde oluyor. Karakterimizin şimdilik özel güce sahip olmayı bu kadar istemesinin sebebi çok yüzeysel, hatta neredeyse şımarıklık boyutunda - dolayısıyla hikayenin herhangi bir ağırlığı yok.
•
İleti Sayısı: 2,263
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
(23-07-2018, 19:12)Duman : Anime Gecesi etkinliğinde bitirdiğimiz ilk anime olması sebebiyle yorumlamak istedim.
İlk olarak animemiz çerezlik bir anime. Çok ciddi veya adamı ekrana kilitleyen tarzda olaylar yaşanmıyor yaşanacağını da sanmıyorum. Anime ilk başta birçok yönden One Punch Man'i andırıyor ancak bir noktadan sonra One Punch Man daha saf mizah olarak ilerlerken bu animenin biraz daha "çok istersen her şeyi başarabilirsin" yoluna saptığını görüyoruz. Bu yolda ilk baştaki karakterimiz özel güce sahip değil ve işin güzel yanı yine de çok çalışarak falan değil tesadüfen All Might tarafından farkedilmesi vs ile özel güce sahip oluyor, ancak animenin evreninde özel güce sahip olmak da bir ayrıcalık veya özellik değil - tam tersine herkes özel güçlü ve bu özel güçler çoğu zaman animenin çerezlik yapısında üzerinde çok fazla uğraşılmamış, komik kaçabilen şekillerde oluyor. Karakterimizin şimdilik özel güce sahip olmayı bu kadar istemesinin sebebi çok yüzeysel, hatta neredeyse şımarıklık boyutunda - dolayısıyla hikayenin herhangi bir ağırlığı yok.
Aslına bakarsan çocuk da özelliksiz olduğunu kabullenmişti diyebiliriz. Zaten All Might da kahraman olamayacağını söyleyince pes etmiş olduğunu gösteriyorlardı. All Might da hiç bir şansı olmamasına rağmen zor durumdaki birini(Bakugo/Kacchan) kurtarmaya çalışmasını görünce bu güce layık olduğunu gördü. Açıkçası anime pek "çok istersen her şeyi başarabilirsin" yolunda değil. Zaten kahraman olmak için gereken güç ve yol(Okul, hocalar) önünde karakterin. Anime tamamen karakterin gelişimi ve öğrenciler daha toyken kötülerin harekete geçmeye başlamasını gösteriyor.
Yazar animenin akıcılığı bozulmasın diye çok kafa yormamış özellikler için, bol çeşidin ayrı bir tat kattığını düşünüyorum.
Hafta sonu 2. sezonu izlemek isteyenleri Anime Gecesine bekleriz.
Aşağıdaki 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Yukare
Imperium:
47
4. Sezon onaylanmış.
http://moetron.net/post/178501721450/acc...honen-jump
Sıradaki arc şuan ki en uzun arc ve bol bol aksiyon olduğunu söylüyorlar, 24 ve 25. bölümü sonraki sezona hazırlık bölümleri olacakmış.
İleti Sayısı: 803
Imperium:
8
•
Imperium:
47
•
Imperium:
47
•
Imperium:
47
•
İleti Sayısı: 70
Imperium:
1
06-11-2019, 23:54
(Son Düzenleme: 06-11-2019, 23:59, Düzenleyen: Katastrofa.)
Anime sevmediğim shounen türünde bir anime olsa da kendini izletmeyi başardı. Karakter gelişimi bana göre biraz zayıf olsa da ilerki sezonlarda iyileşti. Puanım 10 üzerinden 7.
•
Imperium:
47
Serinin ana karakteri Mirio olsa çok daha güzel bir seri olabilirmiş son bölümde onu fark ettim.
•
İleti Sayısı: 229
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
Çizimleri hoşuma gittiği için izlediğim anime. Daha sonrasında mangasından devam ettim. Baş karekterin aklıyla değilde saçma poweruplar ile olayların üstesinden gelmeye başlamasıyla saçma geldi, bıraktım.
•
İleti Sayısı: 1,542
Imperium:
11
Baya güzel bir seridir. Buda benden size ufak bir ek olsun
•
İleti Sayısı: 5,903
Imperium:
37
•
İleti Sayısı: 2,479
Imperium:
47
Çok güzel başladı ve devam ediyor şu an 2.Sezondayim.Saçma sapan duygusal uzatmalar yok Naruto'daki gibi. Daha çok Avatar'daki gibi daha direk bir hikaye sunuyor sulandırmadan. Ana karakter gayet dengeli olmuş. Power uplar ne çok hızlı ne de çok yavaş. Keyifle izliyoruz şimdilik.
•
İleti Sayısı: 487
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
3
(06-12-2022, 08:25)Sezar : Çok güzel başladı ve devam ediyor şu an 2.Sezondayim.Saçma sapan duygusal uzatmalar yok Naruto'daki gibi. Daha çok Avatar'daki gibi daha direk bir hikaye sunuyor sulandırmadan. Ana karakter gayet dengeli olmuş. Power uplar ne çok hızlı ne de çok yavaş. Keyifle izliyoruz şimdilik. Bir yerden sonra çok leşe bağlıyor ilk 2 3 sezon güzeldi ama
•
İleti Sayısı: 5,343
Imperium:
35
06-12-2022, 16:39
(Son Düzenleme: 06-12-2022, 16:40, Düzenleyen: cemal. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
Manganın son arkları çöp diyorlar. Bu serinin tutmasını sağlayan hikaye anlatışını tamamiyle terk ediyorlar. Hızlıca rushlayıp bitirme amacı var heral.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 9,628
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
6.sezondayım bu sezon fena iyiki sıkılıp bırakmamışım çünkü akademideki etkinlikler çok sıkıcıydı.
Yürü be Tomura Shigaraki.
•
Imperium:
26
7.sezon'un ilk 5 bölümünü izledim ve eski tadı almadım.
•
Imperium:
26
•
Imperium:
26
8.sezon ile finale geliyoruz.
•