İleti Sayısı: 2,467
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Arkadaslar,Dharma sonrasi bildiginiz gibi Hindistan`in hem toprak sayisi hemde dev miktari artti. Eskiden Vija veya Bahmani ile 1540-1550 gibi Hindistan toprak butunlugu saglanabiliyordu. Dharma sonra henuz sadece Bengal ile denedim 1640`lari filan buldu. Merak ettigim nokta diger devletler deneyen arkadaslarin minimum kac tarihinde Hindistan`i birlestirdikleri.
•
İleti Sayısı: 624
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
14
Master of ,ndia almak için oynadığım oyunda tüm hindistanı almam benim için yaklaşık 150 yıl sürmüştü. Bu da belki biraz fikir sunabilir ama belirtmem gerek ae veyahutta koalisyon gibi sıkıntılar yaşamadım o oyun sırasında.
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
Evet Vijayanagar ile başlamıştım, koalisyonları dert etme ally bulunca dağılıyorlar zaten koalisyon kurana kadar sadece güçsüz olanlar kalıyor Vijayanagar ile oynayınca. Doti ve Ava'nın üstündeki mor devlet vassaldı bu arada. Oyun boyunca sürekli 2-3 vassal bulundurdum. Yeni sürümle özellikle erken oyunda vassal mekaniğini iyi kullanmak gerekiyor.
•
İleti Sayısı: 244
Imperium:
2
Peki o zaman bir soru sorayım. Timur vasalı ile mughal formlayıp 1550 yılına kadar nasıl fethetcez bu hindistanı ? Ben biraz denedim al al bitmiyor yetismedi.
•
İleti Sayısı: 146
Imperium:
0
yorumları okudumda anlamadığım şimdi daha mı kolay yoksa dahamı zor kuruluyor
•