İleti Sayısı: 3,113
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
22
(16-09-2018, 18:03)turkish lokum : Sevgili kardeşlerim. Katolikler, Protestanlar, Ortodokslar. Bizler İsa Mesih'in evlatları değil miyiz? Hepimiz aynı babadan gelmedik mi, Bizim tek amacımız dünyada siyonist kafirlerin sözünü değil tanrının hükmünü hakim kılmaktı. Bunlar bizim farklarımızı kullanarak bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor.
Emin olun siz hristiyanların desteğini tam manası ile aldığımız zaman kiliseleri de vurmaya başlayacaklar.
Siz İsa Mesih'in evladısınız da biz Baphomet'in yaverlerimiyiz. Bunu kanıtlayamazsınız lakin şükür ki biz sizin İngiliz yaveri olduğunuzu açığa çıkardık.
•
İleti Sayısı: 1,219
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
14
16-09-2018, 18:07
(Son Düzenleme: 16-09-2018, 18:07, Düzenleyen: Wayfear.)
Kilise , Yahudi-İngiliz destekli sahte Mesih'e değil Yüce Hitler'e onun kabinesine ve onun ideallerine dayanan Haçlı seferiyle Kızıllara vurulacak darbeye inanacağına eminim .
Silahlanma bakanım acilen Doğu cephesinin ihtiyaçlarına odaklansın @25itroy25
İleti Sayısı: 2,274
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
@ Faramir biliyorsunuz ki ben size ve ordunuza hiçbir desteği esirgemiyorum fakat devletin malını ve cephanelerini sabotajlayanlar buna engel olmaya çalışıyor.
•
Imperium:
14
@ Hatake Kakashi
Hava kuvvetlerininde Doğu seferimize tümüyle katılmasını istiyorum .
Aşağıdaki 1 üye Wayfear nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Wayfear nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Faramir
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
(16-09-2018, 18:09)turkish lokum : @Faramir biliyorsunuz ki ben size ve ordunuza hiçbir desteği esirgemiyorum fakat devletin malını ve cephanelerini sabotajlayanlar buna engel olmaya çalışıyor.
Bu dediklerinize konuşmaya yeni başlamış çocuklar bile güler. Sabotaj yaptığınız gerçeği bu kadar ortadayken bari yalanınızı devam ettirmeyin. Bu yalanı unutturmaya çalışın. Kendi kontrol ettiğimiz gerçek Reich topraklarındaki gerçek Reich'in malını ve cephanelerini neden bombalayıp patlatalım? Biz kullanırız
•
İleti Sayısı: 1,390
Imperium:
30
(16-09-2018, 18:05)Wayfear : @Faramir
İngiliz destekli hainlerle nasıl anlaşırız Paşa dediklerini işitiyor mu kulakların ? İç savaşı başlatan kimdi ? Bakanlar kurulunu İngilizlerle anlaşıp karadan denizden KM Berlin içinde sıkıştıran kimdi ? Yakıt tanklarını kimin ulaşabileceği yerde ?
4. ordu neden polonyada ? Size arkanızdan saldıracaklar .
4.Ordu istiyorsa gelsin ama 4.Ordu'dan geriye bir şey kalır mı bilemem şayet biz yenemezsek Ruslar işini bitirir 4.Ordunun ki yenemeyeceğimizi hiç sanmıyorum.Bu konuda haklısınız o zaman size de teklifim var madem birbirinize güvenmiyorsunuz Fabrika & Yakıt Depoları gibi bölgelerin korunmasını bize bırakın sizde kendi bölgenizde olacaklar için bu ikinize de sunacağım tekliftir benim güvenceye ihtiyacım var sayın bakanım bana güvenebileceğim bir şeyler verin Doğu Cephesi zaten karışık birde yurttan gelen bu haberler ordunun moralini bozmakla birlikte iyice bir kaos ortamı yaratıyor bilinmemezlik kemiriyor orduyu askerler arasında Moskavayı alsak bile hangi Führer için almış olacağız diye söylentiler dönüyor.
(16-09-2018, 18:09)turkish lokum : @Faramir biliyorsunuz ki ben size ve ordunuza hiçbir desteği esirgemiyorum fakat devletin malını ve cephanelerini sabotajlayanlar buna engel olmaya çalışıyor.
Devleti esirgemiyorsunuz belki ama bu şartları değiştirmiyor.Eğer samimi iseniz teklifim şudur benim birliklerimin sizin bölgenizdeki fabrikların kontrolünü almamıza izin verin biz varken'de sabote edebilecekler mi bakalım.Ayrıca Wayfear'a söylediğim şartlar sizin içinde geçerli olacaktır çoğu bana güvence verin ikmal yollarımız açıldı ama şimdide Petrollerimiz sabote ediliyor.
Rp Dışı;Sanırım bu kadar olaydan sonra artık Feld ile bir taraf seçme zamanı yaklaşıyor aksi takdirde Doğu Cephesi çökecek :D :D :D.
трагедия
•
Imperium:
14
Ben tüm kaynaklarımı Doğu cephesine ve sicilyaya yönlendirmeye hazırım ama Sahte mesih idam edilmezse İngiliz kuklasından farkımız kalmaz.
Aşağıdaki 1 üye Wayfear nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Wayfear nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Faramir
İleti Sayısı: 441
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
3
Fuhrer oldugunu ilan ettin yetmedi bide basimiza mesih mi oldun? Bu dunyada gullu lokumlara yer yok. Ve bayat lokum, bil ki seni yakaladigimizda kaziga oturmani zevkle izleyecegim.
İleti Sayısı: 3,666
Imperium:
54
Herkesin turunu yazıp yollamış olmam lazım. Turunu almayan varsa lütfen bana ulaşsın.
•
Imperium:
3
Pff bana gelen turlar çok sakat. Ben kutsal topraklara hacca gideceğim kılık değiştirerek bir turluğuna.
@ Onur34 turumu seçenekler dışında böyle kullanabilirmiyim?
•
İleti Sayısı: 3,666
Imperium:
54
(16-09-2018, 20:40)Consul of Time : Pff bana gelen turlar çok sakat. Ben kutsal topraklara hacca gideceğim kılık değiştirerek bir turluğuna.
@Onur34 turumu seçenekler dışında böyle kullanabilirmiyim?
Her zaman öyle bir seçeneğin var.
•
Imperium:
30
Romanya Petrollerine el koyduğumu Alman Bakan ve Generallerine bildiririm bu geçiçi bir el koymadır Doğu'da büyük çaplı bir Operasyona giriştim ve Romanya petrolleri tek güvencem olacaktır şu kadarını söylüyorum ki Kafkasya Petrolleri bizim olacaktır başarırsak.Anlayış bekliyorum sizden bu el koyma için.
трагедия
Imperium:
18
Bizim hükümetimizden her turlu destegi isteyebilirsiniz. Destek yolda
•
Imperium:
3
17-09-2018, 18:22
(Son Düzenleme: 17-09-2018, 19:15, Düzenleyen: Consul of Time.)
ÇOK GİZLİ İSTİHBARAT BAKANLIĞI ARŞİVLERİ
ÖZEL DOSYA:
İstihbarat Bakanlığı soruşturması. Yalnızca Gerçek almanyanın en üst rütbelileri okuyabilir.
Bizzat İstihbarat Bakanı tarafından kaleme alınmıştır.Burada yalnızca gerçekler anlatılmıştır. YALANLAR DEĞİL.
ŞEYTAN TATLISI
Lokum. Annesi Ermeni, babası yahudi. Ailesi sülalelerdir tatlıcılık yapmakta. Öyleki ilk lokumu bu ailenin yaptığı söyleniyor. Asırlardır varlıkta olan aile, osmanlının son zamanlarında babası terör örgütü mensubu olduğu için varlıklarına el koymasıyla refah dönemi bitirmişti artık onlar için. Artık onları sıkıntılı dönemler bekliyordu. Babası tatlıcı dükkanı kapanınca işsiz kalmıştı. Başka iş bilmezdi. Yanına da yalnızca damla sakızı ve ufak bir lokum yapacak kadar malzeme kalmıştı. Babası osmanlıdan ve tüm müttefiklerinden öç almaya yemin etti. Ve bu amaç uğruna "onu" yaptı. Pötibörün arasına bile konulsa kimse tarafından sevilmeyen, damla sakızlı lokum. İroni olması için bu lokumun adını "turkish lokum" koydu. Ancak hesap etmediği birşey vardı. Sene 1897 olamsına rağmen Bu lokumu öyle bir nefretle pudralayıp, damla sakızı aroması koymuştu ki lokum canlanmıştı. Babası onu osmanlı ve müttefiklerine nefret duygusuyla büyüttü. O da babasının izinden gitmeye karar verdi. Ve ermeni çetelerine katıldı. Bir süre yasa dışı faaliyetler (özellikle propaganda) yaptıktan sonra osmanlı 1. dünya savaşına katılınca silah başına çağrıldı. O sırada hatay taraflarındaydı. Mısıra gitmekte olan küçük bir birliğe pusu kurmayı planladı.
Lokum osmanlı birliğine karşı atağa geçiyor, 1916. renklendirildi
Ve bozguna uğratıldı. Osmanlının zaten savaşı kaybedeceğini anlayınca avusturyaya gitti. Orada viyana üniversitesine girdi, kazanamadı. Hayattan bıkan lokum sokaklarda geziyordu. O sırada kendisi gibi ama yahudilere nefret duyan bir başkasıyla tanıştı. Adolf Hitler. Hitlerin konuşma yeteneğinden ve hırsından etkilendi. Ama bu adamın düşüncelerine fazlasıyla güvendiği ortadaydı. Hitler yavaş yavaş yükselmeye başlayınca lokum onu destekledi. Çünkü hitler almanyanın başına geçerse 1. dünya savaşında wilhelmin yapamadığını başarabileceğini söylüyordu. Lokum bir süre daha hitleri destekledikten sonra çekip gitti. Bu sıralarda hitlerin ona yeni kuracağı hukümette bakanlık teklif ettiğini sanıyorum. Bir anlaşma olduğu ortada çünkü.
Lokumun bu birkaç sene içinde ne yaptığı bilinmiyor. Belkide memleketine döndü, kimbilir? Ondan haber alındığında ise Hitler 2. dünya savaşını başlatmıştı. Hitlerin ona söz verdiği görevde başka birisinin olduğunu görünce o bakanı istifaya zorladı. Hitler eski dostunun geldiğini biliyordu. Ama lokumun almanyada nefret ettiğinide bildiğinden ona bakanlığı vermeyi istemiyordu. İlk bakan görevini bıraktığında lokum hitlerin onun yerine kendisini atayacağını düşünüyordu. Ama yanılmıştı. Hitler başka birisini bakanlığın başına geçirdi. Öfkeye kapılan lokum 2. bakana şantaj düzenleyerek idam edilmesini sağladı. Hitlerin başka çaresi yoktu. Lokumu getirdi. Lokum un geri dönmesinin sebebinin amanyanın savaşı çok iyi götürmesi olduğunu sanıyoruz. Gerisini zaten biliyorsunuz. Hitlere suikast düzenledikten sonra ölmediğini duyunca öfkeden deliye döndü. O gece en az 20 bakanlık çalışanının kaybolduğu benim tarafımdan ortaya çıkarıldı. Lokumun onları ne şekilde katlettiği bilinmiyor. Hitlerin bulunduğu hastaneyi bombalayarak onun işine son verdi ve yerine kendisini geçirdi. Aslen koyu bir yahudi olan lokum khitlerin yahudilere yaptığını hristiyanlara yapmak istedi. Kimin katolik olduğunu öğrenmenin en kolay yolu tabiki kendisinin mesih olduğunu söylemesiydi. Tüm yandaşlarını da katledecek.
gizli bir odada, bilinmeyen bir tarihte 1940. İmza: İstihbarat Bakanı
Consul of Time
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
17-09-2018, 20:10
(Son Düzenleme: 17-09-2018, 20:22, Düzenleyen: Feldmarschal.)
Consül güldürdün nerden aklına geldi bide renklendirilmiş falan :DDDDDDDD
@ Faramir i sonua kadar destekliyorum yaptıkları bizim yapacaklarımızdır ayrıca 4.Ordunun Polonyadaki milisilerimle çarpışmamasını yoksa gelip hüsrana uğratacağımı bildiriyorum derhal Polonya sınırlarını 4.Ordunun tüm birlikleri terketsin aksi halde bu kadar önemli zaferler kazanmış olsamda hançer yemeye niyetim yok ve bu karar aşamasında Führerlik oyuncak gibi oldu o bende bu bende diyip ortalığı bulandıranlar sizin vaktiniz dolmuştur bunun için eğer aranızdaki husumet bitmezse Reichın en büyük ordusu ve müttefik birleşik macar rumen birlikleriyle @ Faramir ile beraber Almanyanın her köşesini adım adım kontrolümüze alıcaz düzensiz milis kuvvetler ve 4.Ordunun bizi tutamayacağı aşikardır amaç fazla kan akmasın ülkenin kaynakları tükenmesin siyasi belirsizlik ortadan kalksın Reich birilerinin kendi egolarını tatmin etme yeri değildir
V. Ordu Komutanı Doğu Cephesi Başkomutanı
Imperium:
30
@ Feldmarschal 'ın dediği her şeyde benim de imzam vardır.Katılıyorum 4.Ordu Polonyayı terk etmeli aksi takdirde kan akacaktır.
Ayrıca @ Feldmarschal Romanya Petrollerine el koydum bilginize sadece size ve bana geliyor şuan petrol oradaki yakıtı bir süre düşünmemize gerek yok kafkasları alınca her şey daha da değişecek.
трагедия
Imperium:
14
17-09-2018, 21:09
(Son Düzenleme: 17-09-2018, 21:11, Düzenleyen: Wayfear.)
Husumet falan yok Berlindeki kişinin hain olduğunu görmemek için kör olmak gerekiyor . Siz kör müsünüz generaller ? Bakanlar kurulu davasından vazgeçerse İngiliz kuklası olacaksınız artık olanları görüp çıkarım yapın uyumayın .
Hitler'in gazi olmuş bakanlar kurulunu tehdit ediyorsunuz kendinize gelin . Son kez uyarıyorum her cunta kalkışması bastırılacaktır .
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
siz gazi olmadan biz cepheden cepheye koşturuyoduk onun için bu belirsizliği ya bir an önce halledin yada bırakın biz halledelim
•
Imperium:
18
Sayin general gördüğünüz gibi karsi taraf uzlasmaya yanasmiyor.
•
Imperium:
14
(17-09-2018, 21:27)Feldmarschal : siz gazi olmadan biz cepheden cepheye koşturuyoduk onun için bu belirsizliği ya bir an önce halledin yada bırakın biz halledelim
(17-09-2018, 21:28)turkish lokum : Sayin general gördüğünüz gibi karsi taraf uzlasmaya yanasmiyor.
Ben İngiliz kuklalarıyla , milletimi birbirine düşürenlerle konuşacak bir şeyim yok VATAN HAİNLERİ idam edilmeden bana rahat gün yoktur böyle bilinsin .
Eğer ordu 4. ordunun yaptığı hainliği yapıp siyasete karışırsa Beraber batarız Alman ulusu yok olur herkes kendine gelsin kendi vazifesini yapsın .
Sizin göreviniz cepheden cepheye gitmek bizim görevimiz vatan hainlerini tasfiye edip bürokrasiyi eski rayına oturtmak . Luftwaffe ve Kriegsmarine tüm güçleriyle yanımızdalar yakında bu iç karışıklık bitecek ve kendini Führer ilan eden sahte mesih idam edilecek .
Führer vekili Wayfear
Heil Hitler
|