[MP] LoL - Multiplayer: Kasım 2018
Katılan herkesi listeye ekledim. Pazartesi günü saat 21.00'da odayı kurarım. LoL kullanıcı adım Gurt isteyenler şimdiden eklerler katılanları davet ederim. Eğer 10 kişinin 10u da gelirse kendi aramızda 5v5 atarız.
Ara
Müsaitsem katılırım diyecektim ama zaten belirlenmiş zaman. Malesef bu seferkine katılamayacağım. Bir sonrakine umarım katılabilirim.
Ara
Neden müsaitsen katılabilirsin.
Ara
(04-11-2018, 14:20)Gurt : Neden müsaitsen katılabilirsin.

Orijinal mesajımda müsaitsem katılırım yazmıştım da o mesajı düzeltim. Müsait değilim malesef :)
Ara
Katılacak oyuncular en azından liglerini ve akşam oynamak istedikleri koridorlarını söylerlerse hızlıca maç yapabiliriz. İlk olarak ben başlayabilirim. Maninim sup tercihende sup olarak oynamak isterim ayrıca soloda da iyi sayılabilirim.
Ara
adc ve jung dışı takılabilirim, mainim rework yediği için artık oynayamıyorum. Yasuo veya volibear alıp takılırım bi yerlerde.
Sic Parvis Magna
Ara
Mid oynarım.
Ara
Neresi kalırsa oynarım.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
Ara
Genellikle üst koridorda oynamayı tercih ediyorum ama orman ve orta koridorda da oynayabilirim.

Bu arada aklıma şimdi geldi, Strategyturk diye bir kulüp kurabiliriz.
Ara
LoL kullanıcı adım 'Gurt' arkadaşlar yavaştan ekleyebilirsiniz odaya ben davet edicem seni.
Ara
Katılabilirim. Önceki sezonlar high Plat - low Diamond olarak takılıyordum. Bu sezon pek fazla oynama şansım olmadı ama son zamanlarda birkaç maç atıyorum. Forumda oynamak zevkli olur. PCOyun nickim. Tercihen Mid veya Jung oynarım.
WhaW8Am.gif
Ara
Benim de nickim King Belendithas, yazayım dedim.
Ara
Arkadaşlar yavaştan kuruyorum oyunu.
Ara
5 kişi olduk şuan başka geleilecek varsa diğer oyunumuza alırız.
Ara
lol_kasm.pnglol2.png

İlk maçımızın görüntüleri.
[+] 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum. Nick: Romeow. Silver 3'üm.
[+] 1 üye Scallion nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
lol5v5.png
[+] 4 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Zevkli maçlardı elinize sağlık.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir" 
Victor Hugo
[+] 1 üye Menars nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Evet öyleydi, ellerinize sağlık.
[+] 1 üye SatanistKesenKedi nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bu hafta da herkes müsaitse pazartesi tekrar bir etkinlik yapalım.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.