İleti Sayısı: 1,813
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
23
Bethesda elini Fallout'umdan çek!
•
İleti Sayısı: 775
Imperium:
6
hayal kırıklığına benziyor
bir yere yerleşim yapabiliyoruz fallout 4 deki gibi craft sistemi var ama boş
Ve füze atmak nedir arkadaş önüne gelen füze atıp wipe çeksin o zaten yerleşim kim kursun kale yap sen gelsin adam kod kassın parçalasin kaleni
tek elime ile kıyım olmuş bu oyun
•
İleti Sayısı: 3,307
Imperium:
56
12-06-2018, 08:41
(Son Düzenleme: 12-06-2018, 08:42, Düzenleyen: Ragnvaldr.)
Todd Howard ile yapılan bir röportaja göre oyunu online olmadan oynamayacaksınız, robotlar dışında NPC yok, "solo" oynadığınızda da diğer oyucuları görebileceksiniz, kurabileceğiniz özel (private) serverlar olacak. GTA Online'ın Fallout halini yapmışlar yani.
•
İleti Sayısı: 1,516
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Beta duyuruyorlar ve betayi preordera bagliyorlar. Bu early access beta degil o zaman. Kimi kandiriyorlar bunlar acaba. Oyle muhtesem incelemeler falan gormedikce birak betayi oyun cikisinda bile yuzune bakmam sahsen. Fallout 3 nv 4 hepsini severek oynamis bir fanin aci sozleri bunlar.
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Yakında Fallout Battle Royal falanda çıkarırlar artık. Hatta Moba falan yapsın Bethesda.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Bildiğiniz üzere bu hafta içi oyun çıkışını yaptı. Yayınlardan izlediğim kadarıyla hala eski oyun motorunun hantallığı ve kalitesizliği ön planda diyebilirim. Tam da Red Read Redemption 2'nin oyun dünyasını kasıp kavurduğu şu dönemde böyle dandik grafikli hantal bir oyun çıkarmak baya talihsizlik olmuş. Fallout 4'le aynı dönem çıksa gideri varmış ama oyun günümüzün dengi değil. 30 dolara bundan daha kaliteli bir sürü oyun varken böyle kalitesiz bir oyuna 60 dolar istemişler. Değmez.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Emirhan
İleti Sayısı: 5,307
Imperium:
35
MMO gibi bişey
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 524
Imperium:
0
İleti Sayısı: 1,516
Imperium:
16
15-11-2018, 10:53
(Son Düzenleme: 15-11-2018, 10:55, Düzenleyen: yafeshan.)
fallout4 mp modu oldugu halde yeni oyun gibi cikmis ve ilk yorumlari oldukca kotu olan hayal kirikligi.
Acikcasi ayni grafik motoruyla yapilacagi kesinlesen Starfield Ve Elderscrols 6 akibeti icin cok korkuyorum
•
İleti Sayısı: 5,865
Imperium:
37
(15-11-2018, 10:53)yafeshan : fallout4 mp modu oldugu halde yeni oyun gibi cikmis ve ilk yorumlari oldukca kotu olan hayal kirikligi.
Acikcasi ayni grafik motoruyla yapilacagi kesinlesen Starfield Ve Elderscrols 6 akibeti icin cok korkuyorum
TES6'nın bu motorla çıkacağını hiç sanmıyorum, daha çıkışına çok var ve next gen konsollar için geliştiriliyor.
•
Imperium:
91
(15-11-2018, 11:03)Voidian : (15-11-2018, 10:53)yafeshan : fallout4 mp modu oldugu halde yeni oyun gibi cikmis ve ilk yorumlari oldukca kotu olan hayal kirikligi.
TES6'nın bu motorla çıkacağını hiç sanmıyorum, daha çıkışına çok var ve next gen konsollar için geliştiriliyor.
Todd Howard konuyla ilgii açıklama yaptı. Morrowind'den beri kullandıkları Creation motorunu çok iyi bildikleri ve bununla işleri hızlıca halledebildiklerini ayrıca bu grafik motorunu kullanarak modcular da çok rahat bir şekilde mod yapabiliyor dedi. Yani evet kesinleşti.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 802
Imperium:
8
Umm??...
Oyun motorunun ismi aynı diye 2020 civarlarında çıkacak bir oyun için şimdiden üzülmeye gerek yok.
Skyrim, Skyrim SE, Skyrim VR, Fallout 4, Fallout 76 hepsi creation kit kullanıyor. Buna rağmen Skyrimle Fallout 4 arasında birçok far var, VR ile MMO öğeleri barındırmayan Skyrim ile Fallout 76 ikiside Creation Engine kullanıyor. Oyun motorları olduğu yerde saymıyor merak etmeyin.
Aşağıdaki 1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
Imperium:
91
Orası öyle nerde Morrowind nerde Skyrim. Ama oyun motorunun da bi sınırı var. ESVI oyun dünyasında yeni jenerasyona kapı aralaması beklenen oyunlardanken daha doğru düzgün animasyon bile yapılamayan Creation kullanılıyor olması üzücü.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
8
Anlatmaya çalıştığım şey de o. Original Skyrimde MMOyada VR eklentilerine sahip motor yok adı Creation engine ana Fallout 76 MMO, Skyrim VR'da VR özellikleri var. Yani kötü animasyon devam edecek diye bir durum söz konusu değil.
Ben Bethesdayı savunmuyorum ama yaptıkları şey akıllıca. Adamlar mod piyasasına gözünü dikti.Nexus gibi sitelerin pastasından pay istiyor. Hatta modları ücretlendirerek daha fazlasını istiyor. Bu yüzden Creationdan vazgeçmiyorlar sadece geliştiriyorlar.
Ayrıca Morrowind Gamebryo motorunu kullanıyor diye biliyorum.
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
15-11-2018, 17:07
(Son Düzenleme: 15-11-2018, 17:08, Düzenleyen: Emirhan.)
(15-11-2018, 11:49)altnkurt : Orası öyle nerde Morrowind nerde Skyrim. Ama oyun motorunun da bi sınırı var. ESVI oyun dünyasında yeni jenerasyona kapı aralaması beklenen oyunlardanken daha doğru düzgün animasyon bile yapılamayan Creation kullanılıyor olması üzücü.
RDR2’nin animasyonlarını gördüğümüzden Fallout 76’daki animasyonlar iki nesil önceymiş gibi geliyor. Şu oyuna özenmedikleri o kadar belli ki. Neyse ki çok iddalı çıkmadı.
Vir sapit qui pauca loquitur
•
Imperium:
8
Red Dead Online gelene kadar Fallout 76 ile RDR2 karşılaştırmak mantıksız.
Aşağıdaki 1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye fff7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Voidian
İleti Sayısı: 5,307
Imperium:
35
•
Imperium:
3
(15-11-2018, 17:35)fff7 : Red Dead Online gelene kadar Fallout 76 ile RDR2 karşılaştırmak mantıksız. GTA V ve GTA Online arasında animasyon farkı neredeyse yok. RDR’de olmayacağı çok muhtemel. GTA Online animasyonlarıyla da karşılaştırabiliriz ki biri eski nesile gelmişti.
•
Imperium:
8
(16-11-2018, 09:26)Emirhan : (15-11-2018, 17:35)fff7 : Red Dead Online gelene kadar Fallout 76 ile RDR2 karşılaştırmak mantıksız. GTA V ve GTA Online arasında animasyon farkı neredeyse yok. RDR’de olmayacağı çok muhtemel. GTA Online animasyonlarıyla da karşılaştırabiliriz ki biri eski nesile gelmişti.
Bende sana RDR1 serverlarını hatırlatırım. Böyle mukayese yapılmaz. MMO oyunla normal oyunu kıyaslayamazsın. Ayrıca her şey animasyon değil ve ben Fallout76 savunmuyorum.
•
Imperium:
3
16-11-2018, 12:19
(Son Düzenleme: 16-11-2018, 12:29, Düzenleyen: Emirhan.)
Bu oyuna emek vermedikleri ve isminin ekmeğini yemek istedikleri önceki oyunda eleştirilen şeylerin düzeltilmemesinden anlaşılıyor. Animasyon da bunlardan yalnızca küçük bir tanesi. AAA bir oyun olarak çıkan Fallout 4’de de adına MMO dediğin benimse yüksek bütçeli mod olarak gördüğüm Fallout 76’da da AAA seviyesine göre komik bulunacak animasyonlar var.
Olay GTA Online Fallout 76 karşılaştırması değil yalnızca animasyon karşılaştırması ama şunu eklemek isterim ki GTA Online, GTA V yanında ücretsiz. Söyleyeceklerim bu kadar.
•
|