İleti Sayısı: 3,092
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
HRE imparatorluk olduğu için parçalanıcak toprak yok. İkinci durum ilginç olmuş paradoxun ck2ye hindistan ve horse lorddan sonra çıkardığı en anlamsız ve bir o kadar saçma çin dlcden sonra böyle anlamsız durumlar yaşanabiliyor. Ancak HRE imparatorunun diz çöktüğünü ilk defa gördüm.
Aşağıdaki 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Halifenin primer title'ını alırsan halifeliğini de almış oluyorsun yanılmıyorsam.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
91
Vassalın verasetle şeyhlikten emirliğe yükseldiği için o topraklar sana geleceğine seninkiler oraya gitmiş olabilir. Claim varsa claim basarak vassalına alman lazımdı. Verasetle değil.
Ama yine de net emin değilim.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 3,092
Imperium:
36
O adamın claimi vardı heralde Misir sultanlığında. Onun adına cihat açıldığı için direk ona gitti ünvan.
Aşağıdaki 1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
Imperium:
91
Valla çok ilginç bi tablo. Mısır sultanlığı zaten Selçukluların primer title'ı konumunda. Benim de kafam karıştı.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 477
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
19
Bir krallığın tüm topraklarını tek bir savaşta elde etmek için hangi claimim olması lazım ve onu nasıl elde ederim ?
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Cermenlerde Prepared Invasion, dini reformladıktan sonra Great Holy War, katoliklerde haçlı, müslümanlarda cihat. Müslümanlarda ve paganlarda istila savaş sebebi.
Imperium:
139
Savaş seçenekleri arasında olabilir.
•
İleti Sayısı: 477
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
19
150 yıl kadar oynadım ama tarih akma hızı en yüksekte olmasına rağmen daha yavaş ilerliyor bu durumu nasıl düzeltebilirim ?
•
Imperium:
139
CK2 benim oynadığım kadarıyla çok fazla ilerledikçe yavaşlayan bir oyun değil, oyundaki karakter sayısının artması buna sebep oluyor olabilir.
Ben sürekli 5'te oynayınca oyunun hakkının verilmediğini düşünüyorum biraz da, etrafta takip edebilecek, inceleyebilecek, yapabilecek çok şey var 5 hız için.
İleti Sayısı: 2,471
Imperium:
47
769 senaryosunda viking rp si yapabilecegim hem de tribal mekaniklerini ogrenebilecegim nisptene orta kolaylikla bir karakter onerebilir misiniz?
•