Augustus İpucu #6
Elections and Technological Development are important parts of the game.

Seçimler ve teknolojik gelişmişlik oyunun önemli bir parçası.
Oyunun 1700 ve sonrasında geçeceği kesinleşti gibi. Yoksa WWI?
Ara
Ya 1945 sonrası ya da Halifelik :D
Ara
Roma da bir zamanlar cumhuriyetti ve senatoların çok büyük etkisi vardı onu unutuyorsunuz galiba. Ayrıca teknoloji hangi Paradox oyununda olmadı ki? Eğer oyun uzun süreli olacaksa - ki Roma ise büyük ihtimal epey uzun süreli olur - o zaman teknolojininde önemli bir rol oynaması doğaldır. Sonuçta teknoloji önemli bir rol oynamasa Kuzey'indeki "barbar" kavimlerden ne farkı olurdu Roma'nın? Tabii teknoloji dediği sırf öyle daha gelişmiş silah vs. den öte düşünüşe odaklı çok şey olması gerek.
[+] 2 üye ferevon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(30-07-2015, 11:34)ferevon : Ayrıca teknoloji hangi Paradox oyununda olmadı ki?

CK2'de çok önemli değildi.
Ara
(30-07-2015, 13:13)Moses :
(30-07-2015, 11:34)ferevon : Ayrıca teknoloji hangi Paradox oyununda olmadı ki?

CK2'de çok önemli değildi.

Orta Çağ Avrupa'sının teknolojisinin bir bakıma Roma'dan bile geri olduğunu düşünürsek...
Ara
Roma ile ilgili olsaydı Roma serisini devam ettirmez miydiler beyler? Bu yeni bir seri olacak.

Roma değil, Orta Çağ değil, koloni çağı değil, Vic çağı değil, 2.DS değil, günümüz değil. Bence Roma'dan öncesi ya da 3000'lü yıllar :D
G0kMNN.png
Ara
Eski demokrasilerden bahsediyor tahminen ( Roma, Atina, vs.)
A leader is a dealer in hope

Ara
Halifelik bence.Hem teknoloji hem seçimle başa geçiyorlar tabi ilk 4 halifeden bahsediyorum.
Ara
Sanmıyorum halifelikle ilgili oyun falan yapacaklarını.

Üstün Cermen ırkı bulunmuyor OrtaDoğu'da maalesef.
G0kMNN.png
Ara
Halifelik olduğunu ben de zannetmiyorum.
Bi antik Roma olsun da keyfimize bakalım. MÖ 300-500
G0kMNN.png
Ara
Belki Arap´ın biri sponsorluk yapmıştır.Bunlarda oyunu yapıyorlardır olamaz mı ?
Ara
Hocam ne Arap'ı ne Halifeliği? Biraz düşünün oyun en çok Amerika ve Avrupa'da satıyor, satmayacak bir oyun yaparlar mı?
Ara
Menars güldürdün kardeşim :D
G0kMNN.png
Ara
ISIS-Simulator

Seçim ve arazi da önemli.
(30-07-2015, 19:37)Duman : ISIS-Simulator

Seçim ve arazi da önemli.

Military treeden canlı bombayı da açmış olman gerekiyor
Ara
Şu an dünya gündeminde İşid olunca İşid olabilir.Mantıklı geldi.Hem teknolojik gelişmişlik hemde halifelik.Çok güzel uydu evet.Arabın biri para desteği ile İşid oyunu yaptırıyor.
Ara
Domuz kesmek de haram.
:dodgy:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.