İleti Sayısı: 2,033
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
29
devriye gemilerim gorev bolgesınde dusman fılosu buluyorlar bıldırım gelıyor bana bakıyorum karşı karşıyalar strıke force gorevı verdıgım fılo haala usde beklıyor burnunun dibinde dusman gemısı var nıye saldırmıyorlar
•
İleti Sayısı: 896
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
13
Bu durum benim başıma da geldi. Patrol görevli filo düşman buldu, savaş da başladığı halde strike force görevindeki ana filo savaşa dahil olmadı.
•
Imperium:
29
bende diyorumkı duşmanı tespit edıyorlar devriye gorevındekı fılo ama strıke force yapan fılo sadece lımanda beklıyor buna cevap vermedınız
•
İleti Sayısı: 2,694
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
Gemi mekaniklerini tam bilmiyorum ama belki tamirde olabilirler. Benim verdiğim görevi yerine getirmeyen gemileri genelde tamirde buluyorum.
•
Imperium:
29
bir gemi tamir olurken butun filonun usde mı beklıyor ayarlıyamıyoruzmu onu bvveya olene kadar savaşşsınlar
•
İleti Sayısı: 1,911
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
49
Strike force'un mantıgı farkedilen düşman gemisiyle savaşmaktır. Bunun icin bir kaç CL ve 6-7 tane DD'yi patrol görevinde görevlendirirsen ayrıca limanlara radar kurarsan tespit etmen daha kolay olur
•
Imperium:
29
14-03-2019, 20:35
(Son Düzenleme: 14-03-2019, 20:36, Düzenleyen: Athule.)
zaten onu dıyorum 1. resimde bakın ıkı fılo çarpısıyor dusman belli ama gemilşer limanda beklıyorlar
CL ve DD nedir ?
birde 2 . resimde benım fılom sayıca ustun olmasına ragmen neden geri çekılıyo sureklı geri çeklılyorlar
•