23-04-2019, 22:40
8 sene önce başlayan Game of Thrones'un bitişine 4 bölüm kaldı. Serinin final bölümünü yaklaşık 1 ay sonra izliyor olacağız.
Üyeler bu konu altında serinin finaline yönelik düşüncelerini ve teorilerini paylaşabilir.
Game of Thrones Final Teorileriniz
|
23-04-2019, 22:40
8 sene önce başlayan Game of Thrones'un bitişine 4 bölüm kaldı. Serinin final bölümünü yaklaşık 1 ay sonra izliyor olacağız. Üyeler bu konu altında serinin finaline yönelik düşüncelerini ve teorilerini paylaşabilir.
24-04-2019, 09:51
(Son Düzenleme: 20-05-2019, 18:12, Düzenleyen: irfandurmus.
Düzenleme Nedeni: Dizi ilerliyor
)
-Gece kralı ölür.
-Ejderhalar ölür. -Jon Snow kral olur. (Olduda kime oldu ) -Daenerys aslında kraliçelik değil adalet istediğine karar verir ve tacı yeğenine bırakır. -Cercei kahrından felç olur yatalak olur. -Jorah Mormont Daenerysin kucağında ölür ölümsüz aşkı sende buldum der. -Tyrion 80 yaşında yatağında vs.. ölecek şekilde Lannister lordu olur. -Jaime ölür günahlarımın bedeli buydu diyerek son sözünü Uzun ablaya söyler. -Tormund oh be öldü şu dingil, uzun hatun bana kaldı diye sevinir. -Brienne Tarth kral muhafızı olarak tahtın yanında yer alır. -Mevsimler normale döner uzun kışlar biter. -Arya ve Gendry işi iyice ilerletir Stark ve Baratheon evliliği olur. Gendry de Baratheon lordu olur. -Sansa Starkların Lady si olur. -Üç gözlü kuzgun Starkların Lordu olur ve kuzgun özelliği kaybolur. -Euron Greyjoy geberir. -Sör Clegane(Mountain) yanarak gerçekten ölür. -Soğan şövalyesine toprak verirler soğan tüccarı olur. -Hound(Tazı) kendi kilisesini kurar kimseye karışmaz. -Melisandre kolyesini çıkarır artık gebereyim der. -Gri solucan ve Missandei memleketlerine dönerler. -Lekesizler ordusu dağıtılır hepsine toprak veya iş verilir. -Samwell iyi bir üstat olur ve Jon Snowun yanında yer alır. ... Alternatif senaryom Gece kralı kazanır tahta oturur ve üzerindeki büyü kalkar. İnsanları hükmüne alır ölüleri mezarlarına yollar
24-04-2019, 10:00
Got vari bir şekilde bildiğimiz hemen hemen kerkes ölür. Jon ile dany nin çocuğu tahta geçer. Tyrion danışmanı olur.
24-04-2019, 12:52
Dany kötü yola düşer.
07-05-2019, 10:44
Tahminlerimi renklendirerek devam ediyorum, bu arada 4. bölüm 3. bölümden iyiydi.
07-05-2019, 13:32
8000 yıllık bu düzen bitmiş olamaz o yüzden finalde tahtın jon-cersei ikilisinden birisine kalacağını düşünüyorum. bran'in de yeni night king olacağını düşünüyorum. daha önce game of thrones başlığı altında da yazmıştım sebebini.
|
|