İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Ben bu tarz oyunlarda envanter sıkıntısı çekiyorum. Gördüğüm her şeyi lootlayasım geliyor. Geride bırakınca içim rahat etmiyor. Oyundan aldığım zevk azalıyor. Bir de bu şekilde sonu olmayan tarzda oyunları pek sevmiyorum. Geliştirecek bir şey de yok oyunda. Öylece ot gibi yaşayıp gidiyorsunuz.
Üstteki eleştirim bir yana oyun gayet güzel. Oynamayı sevmesem de yayıncılardan bayılarak izliyorum. Kışın oynanmasını tavsiye ederim. Ortama daha bir adapte oluyorsunuz.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 895
Imperium:
13
An itibariyle steamde yüzde 75 indirime girmiş. 12,5 lira. Bu oyuna bu ücret vallahi bedava. Daha önce hiçbir oyunda bu kadar hayatta kalma atmosferi içine girdiğimi hatırlamıyorum. Ayrıca oyunun part part yayımlanan bir ana hikayesi de var. Oynamayan arkadaşlara bir göz atmalarını tavsiye ederim.
•
İleti Sayısı: 978
Imperium:
24
24-05-2020, 07:27
(Son Düzenleme: 28-05-2020, 08:00, Düzenleyen: Henri.)
Uzun zaman sonra tekrar oynamaya başladım. Hikayenin üçüncü bölümü gelmiş. Dördün geliştirilme süreci devam ediyor. Oyun dünyası daha da güzelleşmiş. Yeni mücadeleler ve bölgeler eklenmiş. Şu anda sandbox modunda yeni bölgeleri keşfediyorum. Bir ara yeni yamadan ve bu ayki geliştirici günlüğünde anlatılanlardan bahsedeceğim.
Aşağıdaki 2 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Onur34, Semavi7
İleti Sayısı: 978
Imperium:
24
24-05-2020, 19:15
(Son Düzenleme: 28-05-2020, 08:02, Düzenleyen: Henri.)
Bu ay çıkan geliştirici günlüğünde firmanın koronavirüs sürecini nasıl geçirdiğinden, bu süreçte hayatta kalma modu ve hikaye modunun dördüncü bölümünde yapılan değişikliklerden bahsediliyor.
•