Imperium
Bundan böyle üyeler kendisine yardım etmiş bir diğer üyeye +Imperium puanı verebiliyor. Imperium puanı genel olarak bir üyenin foruma olan katkısını sembolize ediyor ve aşağıdaki kurallara göre çalışıyor.
Bundan böyle üyeler kendisine yardım etmiş bir diğer üyeye +Imperium puanı verebiliyor. Imperium puanı genel olarak bir üyenin foruma olan katkısını sembolize ediyor ve aşağıdaki kurallara göre çalışıyor.
- Bir üye bir başka üyeye direkt profilinden sadece 1 kere Imperium verebilir.
- Bir üye aynı konu içerisinde bir üyenin sadece 1 mesajına Imperium verebilir.
- Üyeler sadece ona 'yardımcı olan' üyeye Imperium vermelidir, bir tartışmada aynı düşündüğünüz üyeye bu sebepten Imperium veremezsiniz sadece mesajını beğenebilirsiniz.
- Imperium hakkını yanlış bir biçimde kullanan üyelerin verdiği istisnasız tüm Imperiumlar silinip Imperium verme yetkisi elinden alınabilir.
- Imperium güçleri ve gün içerisinde Imperium kullanım hakları üye grupları arasında farklılık gösterir.
- Belli bir Imperium seviyesini aşan normal üyeler özel Magistra ünvanı kazanabilir. (Renksiz)
- Siyah temada butonlardaki yazıların okunabilirliği arttırıldı.
- Siyah temada mesajların altında ve konunun üstünde bulunan butonların dizaynı 12 mevcut renk için değiştirildi.
- Beyaz temada butonlardaki yazıların okunabilirliği arttırıldı.
- Beyaz temada mesajların altında ve konunun üstünde bulunan butonların dizaynı 12 mevcut renk için değiştirildi.
- Siyah temada artık spoiler butonlarının rengi de forum rengiyle birlikte değişiyor.
- Kullanıcıların Imperium seviyesi artık mesajlarında görünüyor.
- Mesajların altına +Imperium butonu eklendi.
- Her kullanıcının profilinden Imperium sayfasına ulaşılabiliyor.
- Foruma has daha çok kod eklenecek.
- Yardım sekmesinde forumdaki tüm kodların kullanılışı açıklanacak.