İleti Sayısı: 343
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
25-07-2019, 18:48
(Son Düzenleme: 26-07-2019, 00:02, Düzenleyen: Duman.)
Forumda Rap sevenlerin toplanma konusudur.
Özellikle Mekanın Sahibi'nden sonra Türkçe Rap'te ortalık karıştı. Son günlerde atılan bazı dissler
Hidra- Sniper (Khonktar diss)
Khonktar- Altın Diş (Hidra Re-Diss)
Şehinşah- Shredder’ı Krang’in (Khonktar Diss)
•
İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Rap başlığında olaya direkt bu arkadaşlardan girmek infial yaratabilir, başlığı Türkçe Rap olarak değiştirdim.
Çok eskiden Sagopa dinlerdim ancak kendisinin müziği bir süre sonra bir hayli değişti. Yeni nesilde kendisinden bahsedildiğinde ilk akla gelen şarkıları da bu değişimden sonraki şarkılar.
Aşağıdaki 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Grindelwald
İleti Sayısı: 1,217
Imperium:
14
No.1 dinliyorum fakat o da bıraktığını açıkladı sad.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Türkçe rap i severim çoğu şarkıyı da dinlemeye çalışırım. Ancak bugün bir şarkı(!) dinledim ve oldukça üzüldüm. Ceza gibi bir ismin kendini yakmasını gördüm. Kısaca en doğru yorum herkesin dediği gibi 3 yanlış 1 doğruyu götürmüş. Şarkı çok kötü olmasına rağmen cezanın söylediği kısımlar yine de kaliteyi belli ediyor.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Eskiden yerli yabancı rep şarkılar güzeldi ama şimdikiler saçma salak içinde her türlü seks öğesi ve uyuşturucu barındırması(yerli ve yabancı) beni rep şarkılarından tamamen itmiş durumda.
Farkına vardınız mı bilmiyorum ama bir zamanlar aşırı popüler olan thug life meme akımında bile hep eski şarkılar var.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Norm Ender yılın rap şarkıcısı ödülü almış.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
91
Müziğin Yıldızları ödül töreninde.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
61
Türkçe Rap'in milli marşıdır.
Aşağıdaki 2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aytaç, Elefsar
Imperium:
91
Youtuberların Türkçe Rap'e katkısı var, evet. Ama bu katkı olumlu mu olumsuz mu tartışılır.
Sic Parvis Magna
•
Imperium:
61
Katliam 4 teaser yayında.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• MichaelWitmann