İleti Sayısı: 3,663
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
20-09-2019, 23:52
(Son Düzenleme: 20-09-2019, 23:53, Düzenleyen: Onur34.)
Tolkienden güzel olduğu kesin. Ama bence Jessica Chastain'in posterde olmaması çok saçma. Keza Zeki Mürenci Teyze de posterde olabilirmiş. Zira ikisi de diğer üç ana karakterden ve Allah'ın kötü olması için yarattığı kötü kızıldan daha eli yüzü düzgün karakterlerdi.
İleti Sayısı: 477
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
19
Kendim önerdiğim için söylemiyorum ama şuana kadar izlediğimiz en iyi filmdi kesin olarak söyleyebilirim. Bazı arkadaşlar film gecesini sabote etmeye çalıştılar isim vermek istemiyorum. Onlara rağmen çok güzel bir film ve film gecesiydi. Oyuncu seçimi ve oyunculuklar muhteşemdi. Hikaye gayet güzeldi. Beğenmemek içim bazı arkadaşlar gibi on yargılı olmak yeterliydi.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Bol sjw ve ırkçılık içeren "bu ne la" temalı filmimizde rengi beyaz olmayan insanların rengi beyaz olan insanlara güzel hizmet edemeyip huzursuzluk çıkarması ve sonrasında bir de üste çıkmaya çalışmaları paradoksunda bir şeyler anlatılıyordu sanırım. Filmin adı First Sjw: Captain Abilee falan da olabilirmiş. Jessica ablamıza ve pek muhterem bayan Hilly'e de haksızlık edildiğini düşünüyorum. Onun dışında fena film değildi.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 26,418
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Film genel olarak güzeldi. Film Gecesinde bundan önceki izlediğimiz filmin "kendisi" ağırdı, bu film ise işleyiş olarak akıcı, ancak konusu yönünden ağır bir filmdi diyebilirim. Bazı sahnelerde ve hikayenin bazı noktalarında senaryoyu bir yere taşıyabilmek adına dönemin şartları görmezden gelindi diye düşünüyorum.
İleti Sayısı: 3,090
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Baya dandik filmdi. Irkçılığı anlatalım derken yer yer komedi katmaya çalışmışlar olmamış. Bol bol sjw içeriyor film. Amerika da yaşanan ırkçılığı anlatan çok daha kaliteli filmler bulabilirsiniz. Ancak izlemedim demem bu filmide.
•
İleti Sayısı: 5,865
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Tolkien kadar kötü olmadığı için iyiydi.