[MOD] Voltaire's Nightmare
2v4kki.png

>Kutsal
>Roma
>İmparatorluğu

Kutsal ve Romalı olamayan bir imparatorluğun nasıl her şeyi bu derece modası geçmiş düşünceler zinciri ile bir arada tuttuğunu ilk elden yaşayarak öğrenin. İmparatorluğun bir üyesi olarak daha da yukarıları için uğraş verin ya da imparatorluk dışı bir ülke olarak birliğin iç işlerine karışın. Her ne olursa olsun Voltaire'in de değimi ile: bu kendilerini kutsal bir roma olarak düşünen yığma birlikleri ne kutsal, ne romalı ne de bir imparatorluk sayılabilirler...

Voltaire's Nightmare, Kutsal Roma İmparatorluğu'nu dünya boyutunda ele alıyor, binlerce yeni il ve yüzlerce oynanabilir ülke ile imparatorluğun karmaşıklığı gözler önüne seriliyor:
  • 1054-1871 tarihleri arası genişletilmiş tarih aralığı
  • Sayısız yeni tarihsel olay örgüsü
  • 250'e yakın yeni ulusal fikir
  • Bogomilizm'den Katharizm'e birbirinden farklı birçok yeni din
  • Yeni hükümet şekilleri, çağlar, enstitüler ve teknolojiler
  • Fransız Tahtı (Mandate of Heaven gerektirir) gibi yeni mekanikler

MediaFire
Steam Workshop

1.30 yaması ile uyumlu

v5jjo8.gif
[+] 1 üye Snyk nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Harbiden "nightmare" :smile:
G0kMNN.png
Ara
manuel link mevcutmu
Ara
Güncel, alternatif link ekledim.

(15-10-2016, 18:48)Snyk :
1.28.3 ile uyumlu

MediaFire
Steam Workshop
v5jjo8.gif
Ara
(29-08-2019, 13:46)Snyk : Güncel, alternatif link ekledim.

1.28.3 ile uyumlu

MediaFire
Steam Workshop
1.29 çıktı mı? steam dan indirdim fakat oyundan atıyor.
Sessiz yığınların sesi.
Ara
Manuel olarak güncellemişler ama Plaza'daki konusunda Workshop sayfasına dair herhangi bir bağlantı yok, hali ile "alternatif" link olarak verdiğim aslında geliştiricinin tercih ettiği indirme şekli olabilir. Şimdilik MediaFire linki güncel.

1.30 ile uyumlu

MediaFire
v5jjo8.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.