Descent of Dragons eklentisinden tanıtılan kartlar burada paylaşılır & yorumlanır.
Bilgi: Hearthstone - Descent of Dragons Kart Tanıtımları ve Bilgiler
|
Descent of Dragons eklentisinden tanıtılan kartlar burada paylaşılır & yorumlanır.
08-11-2019, 23:22
Dragonbane ve Phase Stalker'ın efektleri tam olarak Inspire keyword'üne uyuyor ama onu kullanmamalarını garipsedim. Eski keyword'leri daha önce de efekte tam olarak uymasına rağmen kullanmamışlardı, şimdi de öyle. Blizzard bazen çok tuhaf işler yapıyor.
Descent of Dragons kart tanıtımları 21 Kasım'da devam edecek. Hearthstone'un resmi sitesinde takvim mevcut. https://playhearthstone.com/en-us/cards
09-11-2019, 00:22
Yeni oyuncuya "Inspire da neymiş" diye baktırtmak istemiyorlar, öyle devam ederse bir yerden sonra her şeye bir keyword koymuş olacaklar, yeni oyuncu ürkecek. Şimdi yeni oyuncunun aklında tutması gereken "temel keywordler + standartta yer alan 6 setin keywordleri".
Kart tanıtım sezonuna dün itibariyle girdik, tanıtılan ilk kartlar:
Shu'ma, Mad Summoner'ın değişik bir versiyonu olmuş.
22-11-2019, 18:44
Lazul güzel kart.RoS taki legendary lazul ile kullanılır.Talritha ise uzun oyunlar için tasarlanmış güzel gözüken bir kart.Yorumlarsak güçlü gözükebilir ama kontrol destelerine girecektir.Eklenti oturduktan sonra ise her zamanki gibi agro desteler sazı eline alır bu kartta maalesef kullanılmaz diye düşünüyorum.Shu'ma yine garip combolarda kullanılacaktır.
24-11-2019, 10:15
Druid'in "attack with your hero" temasından vazgeçmeleri lazım. Daha önce denedikleri Freeze Shaman gibi unutulup gitse güzel olurdu.
25-11-2019, 07:04
Druidle Shamanı ben Hearthstone'un kimlik bunalımı yaşayan 2 sınıfı olarak görüyorum en başından bu yana. Diğer tüm sınıfların çok iyi genellikle tribe tabanlı archtypeları olmasına karşın özellikle Shamanda ve Druidde tuhaf tuhaf şeyler denemek zorunda kalıyorlar.
26-11-2019, 00:51
Veranus'un sadece düşman minyonlarının canını 1 yapması aşırı güçlü geldi. Genelde bu tarz kartlar çift taraflı çalışır ve dost minyonları da etkiler. Bu haliyle metada oynanma ihtimali oldukça fazla.
26-11-2019, 01:00
Amber Watcher dümdüz Powercreep. Veranus Hunter'ın sahadaki tüm/rakip minionlara 1 vuran spelli yoksa düşünüldüğü kadar güçlü değil.
26-11-2019, 23:11
(26-11-2019, 22:17)reddga : (06-04-2018, 14:40)Duman : Çok fazla koşulsal oluyor, büyük oranda rakipten kart çalan sınıflar (Priest Rogue) veya mirror maçlarda kullanılır o şekilde. Before it was cool.
28-11-2019, 09:31
Hunter için gelen kart çekme özellikli kartlar bir şekilde oynanabilir oluyor. Gryphon da sırf bu yüzden en azından Highlander Hunter destesine girebilecek potansiyele sahip.
29-11-2019, 09:13
Pirate Warrior anılarım depreşti, Ancharrr o metada gelmiş olsa o destenin tek zayıf noktası olan kart çekme ihtiyacı da karşılanmış olur ve gerçek anlamda durdurulamaz bir hale gelirdi herhalde.
03-12-2019, 00:59
Dragon metası için gerekli anahtar kartlardan biri gelmiş oldu. Frizz Kindleroost dikkat edilmesi gereken bir kart.
04-12-2019, 10:05
Çok ilginç kartlar geliyor, ne yorum yapsam bilemedim. 50 armor'lu Control Warrior'a karşı anında oyunu kazanmak, 0 manaya minyonlara +2/+2 vermek... Çok deli işler.
|
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi