İleti Sayısı: 394
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
3
Gelmiş geçmiş en iyi dizi denilecek kadar şahane bir dizi. İzlemeyen varsa vakit kaybetmesin.
•
İleti Sayısı: 1,154
Imperium:
3
Hiç izlemedim. Got u da hiç izlemedim.
•
İleti Sayısı: 740
Imperium:
22
Forumda konusunun olmadığını bilsem açardım elbet vardır diye bakmamıştım. Cidden drama tadında muhteşem bir dizi.
•
İleti Sayısı: 3,104
Imperium:
36
Kült diziler arasına girebilecek dizi.
•
İleti Sayısı: 2,479
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
11-05-2018, 06:31
(Son Düzenleme: 11-05-2018, 06:32, Düzenleyen: Sezar.)
Daha once ilk bolumunu izleyip uyusturucuya ozendiriyor diye birakmisligim var ,yillar sonra tekrar bir bakayim derken yavas yavas ilk 4 sezonu bitirdim ve oyle sahneler var ki uyusturucuya ozendirmek bir kenara uyusturucudan ve bu isle ugrasanlardan nefret ettiriyor. Ayrica karakterlerin ozellikle de Walter White'in yasadigi degisimler inanilmaz.
•
İleti Sayısı: 12,467
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Bu yaz izledim ve bitirdim. Şahsen bende insanların bahsettiği kadar büyük bir etki bırakmadı ama kesinlikle başarılı olduğu göz ardı edilemez. Özellikle sadece bir sinek avlamaya çalıştıkları bir bölümü bile her saniyeyle izletebilmesi büyük başarı
•
İleti Sayısı: 4,014
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
OLD but GOLD.
Baştan sona kalite kokan bir dizi. Dizi sektöründe Breaking Bad'den daha iyi olabilecek diziler diye bir övgü ihtimali mevcut. Öyle bir dizidir kendisi.
•
İleti Sayısı: 896
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
13
Bu dizide benim en beğendiğim yan ve dizinin de zaten tüm kimliğini oluşturan Walter White'ın dizi boyunca hiç bir zaman güçlü bir insan profili çizmemesi. Yani ortada uyuşturucu imal edip satan, çok tehlikeli adamlarla iş yapan ama hiç bir zaman bu camiaya dahil olmayan bir adam olması.
Karşımızda yasadışı yollarla para kazanan, bu doğrultuda adam öldüren ve yükselen bir scarface, polat alemdar yok. Dizinin başında aile babası bir adamın, uyuşturucu satarak para kazanması, nihayetinde kazandığı parayla hiç bir şey elde edemeyen, başladığı yerin daha gerisinde kalan hikayesi.
Aslında geleneksel uyuşturucu, mafya, suç dizi-filmlerinde başrol her zaman aşağıdan yukarıya doğru bir yükseliş yaşar. Bu da ana karakterle kendini özleştiren seyircide belli bir tatmin duygusu oluşturur. İşte BB'de bu tatmin duygusu bu şekilde sağlanmıyor. Hatta çoğu zaman hiç sağlanmıyor ve WW'nin beladan kurtulması kolay olmuyor. Diziyi iyi yapan şey de bence bu.
İleti Sayısı: 26,429
Imperium:
139
Salamanca spin-off mu geliyor?
•
İleti Sayısı: 12,467
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Hector'un hiçbir kardeşini ve oğlunu tanımıyoruz, yapsalar yaparlar. Şu an bununla alakalı bir şey yok ama, ufak bir video sadece.
•