İleti Sayısı: 2,840
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
İlk çıktığında oynuyordum geçen gireyim dedim herşey değişmiş. Neye uğradığımı şaşırdım. Belki daha güzel olmuştur ama arayüz falan baya boğucu geldi.
•
İleti Sayısı: 214
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Yeni set gelsin artık ya. Set 2 iyice yamalı bohçaya döndü.
•
İleti Sayısı: 3,510
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Bu sete hiç ısınamadım ben. Gerçi 3-4 oyun oynamışdır ama ilk set kadar hoşuma gitmedi şahsen.
•
İleti Sayısı: 12,461
Imperium:
100
Yukarıda görseli olan sette en iyi kompozisyon alacakaranlık üzerine kurulu. Oyunun başında geçici karakterler alıp oyunu ileri safhaya taşıyınca çok rahat kazanabiliyorsunuz. Erken oyunda Vayne ve Thresh almayı da ihmal etmemek lazım. Seçilmiş olarak ise Alacakaranlık tercih edilmeli aynı şekilde. Thresh ya da Vayne erken oyunda gelinirse alınabilir öbür türlü ileri oyunda diğer alacakaranlık karakterlerini seçilmiş olarak almanız gerekiyor. Aradaki farkı bir spatula ve aşırı büyük sopa ile de kapatabilirsiniz bulamazsanız. kompozisyon olarak. Vayne-Thresh-Zilean-Riven-Jhin-Aatrox-Cassiopeia-Lillia olması lazım. Seçilmiş alacakaranlık ya da spatula bulunamazsa alacakaranlık bonusunun üçüncü seviyesi açılamayacağından lillia yerine azir alınabilir. Rivene İyon Kıvılcımı, Günateşi Pelerini ve Koruyucu Melek; Jhine ise Ebedi Kılıç, Fani Hatıratı ve Dev Katili verilmesi yeterli. Diğer eşyalar da geldikçe farklı karakterlere verilebilir. Şu ana kadar sadece 1 oyunumu kaybettim bu kompozisyon ile.
•
İleti Sayısı: 4,788
Imperium:
61
Kadim orman hoşuma gitti gibi bir maç denenebilir.
•
Imperium:
61
Mevcut durumda cengaver gidip yenilen görmedim. Bir de erkenden nidalee üçlerseniz tebrikler birincisiniz.
•
İleti Sayısı: 12,461
Imperium:
100
Duellocular da aynı şekilde oldukça güçlü.
•
Imperium:
61
Şafakgetiren, Unutulmuş ve Haylaz bu üç kompozisyon ile rahatça oynayabilirsiniz. Ancak şampiyonları toplamak ve aynı zamanda seviye almak kolay olmuyor.
•
Imperium:
61
Atılgan artı otomatik, sihir üstadı ama kalkan buffıyla birlikte, veigarlı yordle veya sadece seçkin kompozisyonları direk zafer getirebiliyor.
•
İleti Sayısı: 1,819
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
23
TFT'de şu an Draven Legend'ını oynamayanı dövüyorlar. Tek maçımda 3 tane 4 seviye 3 yıldız yapanlar bile oldu.
•