İleti Sayısı: 775
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
6
Gaul sana kim katolik dedi ? azıcık oku sonra yaz hemen yazma :)
•
İleti Sayısı: 26,422
Imperium:
139
Eyyy Rusya Teuton topraklarında yetim kalan çocukların hesabını nasıl vereceksin?
•
İleti Sayısı: 1,370
Imperium:
4
04-08-2015, 17:21
(Son Düzenleme: 04-08-2015, 17:21, Düzenleyen: Menars.)
Ovvvv ortalık karıştı.Bu arada Duman´ın Krallık olması gerekmiyor mu ? Deveplomenti 850 civarı, 1000 de İmparatorluk oluyor ?
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
dumanın ülkesinin tamamı bir krallık ve 3 march dan oluşuyor. totali 850 dir yani. marchlarından birisi de bendeki brandenburg.
•
İleti Sayısı: 513
Imperium:
1
Arkadaşlar 5 veya 10 gün boyunca multiye katılamayacağım isteyen arkadaşlar Fransa'ya geçebilir.
•
İleti Sayısı: 51
Imperium:
0
Rusya en çok zararı insanlığa vermiştir.İlk soykırımını türk ırkının kıpçak boylarından bir devlet olan kazanı yoketmesiyle tüm halkı katletmesi ve kendi halkını oraya yerleştirip dinini ve soyunu yayması bir oldu.Sonra ise doğudaki sibiri yokederek aynısını yaptı.İskandinavyayada aynısı... Sonra ise kolonize olarak tüm doğu asya'yı kölesi yapmaya çalıştı ve hayla çalışıyor. son olarak oyratı yok etti ve buryatya ile karadel devletlerine son verdi.Böyle giderse çin nüfusunu bile yokedecek ... Çabucak bu soykırdım devleti yıkılmalı... Yokedilen devletlere bağımsızlığı verilmeli
•
İleti Sayısı: 51
Imperium:
0
Ayrılıyorum mp'den iyi oyunlar
•
İleti Sayısı: 4,728
Imperium:
52
Duman son save'yi at da istatistik grafiğini yapayım. Yalnız bugün rehost'suz mu oynadık ne? Aman tanrım. Bugün eğlenceli oldu rehost atmadığımız için. Çabuk geçti.
•
İleti Sayısı: 2,844
Imperium:
15
bugün eğlenceli geçti gerçekten. Ama osmanlının gelmemesi kötü oldu. gelse belki de bu savaş olaz bu kaadr zarar gormezdi. gerçi çok da bir zararı yok bizim açımızdan %50 lik skor kaybı var. malesef asıl kaynbı isyanlarda yaşadı ve memlük serbest kaldı. neyse 2 savaşta tekrardan memlükü geri alır sanırım.osmanlı gibi bir devasa gücü aiye bırakmak sakat işte. elindeki güce bakmadan heryere savaş açıyor ai osmanlı malesef.
•
İleti Sayısı: 1,370
Imperium:
4
Yazık olmuş Osmanlı´ya ai´ye bırakmak cidden sakat iş örneğin şimdi gene idea değiştirebiliyorsun eskiden bırakıyordun bir idea alıyor senin için senle uzaktan yakından alaksı yok :D
•
İleti Sayısı: 345
Imperium:
4
Yanlış bu gaul benim development 393 Japan
Denemeyi bilene imkansız yoktur.
- III.Alexandros (Büyük İskender)
•