CK2 - İndirim Takip Konusu
16 Kasım'a kadar oyunda %75, tüm dlc'lerde %50 indirim var.
Sic Parvis Magna
Ara
Beyler selam dlc eksiğim var fikir almak istedim. Almayı planladığım dlcler şunlar; Charlemagne - bunu kesin alacağım gibi - , The Republic, Horse Lords ve Sons of Abraham. Bir taraftan da Holy Fury alacağım. Şöyle sorayım, Holy Fury ile birlikte kesinlikle al dediğiniz hangileri? Republic sırf ticaret limanı kurmak için istiyorum. Vanilla oyunda ticaret sistemi beş para etmez. Yok bile denebilir. Horse Lords alsam bile orda devletler ile çok fazla oynar mıyım onu bilemedim. Sons of Abraham ise yahudiler üzerine yoğunlaşsa bile diğer devletlere de irili ufaklı şeyler ekliyor sanırım - papadan para yardımı gibi -

Ya ben şeyi görmüştüm geçen bulamadım. Zindandaki elemanların çükünü kesebilmeyi ekleyen dlc hangisiydi? Çok güzel duruyordu o dlc.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
Ara
(13-11-2018, 21:50)Zebercet : Ya ben şeyi görmüştüm geçen bulamadım. Zindandaki elemanların çükünü kesebilmeyi ekleyen dlc hangisiydi? Çok güzel duruyordu o dlc.

Legacy of Rome galiba. Şurdan bakabilirsin: https://forum.strategyturk.com/konu-ck2-...ma-rehberi
Sic Parvis Magna
Ara
Sanırım Yunan olma şartı varmış hadım etmek için.
Ara
Ana oyun %75 indirimle birlikte Steam Sonbahar İndirimleri bitene kadar 14,75TL. Crusader KingsII: Love Bundle %55 indirimle birlikte 123,75TL. Holy Fury ve Pagan Fury eklentileri hariç tüm eklentiler %50 indirimde.
Ara
Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum, sizce yaz indirimlerinde daha fazla indirim olur mu? Ya da olursa yine aynı mı olur indirimler?
Ara
Genelde %75 indirim oluyor, son çıkan DLC ise %50 falan oluyor. Bundan fazla indirim yapıldığını görmedim Paradox oyunlarında. Yani herhangi bir %75 indiriminde alabilirsin, bu indirimler genelde yeni bir DLC çıktığında veya sezonluk indirim haftalarında oluyor.
[+] 1 üye Lothebork nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Aynı indirim olur başka olmaz.
Ara
Imperial Collection almayı düşünüyorum. Sahip olduğum ürünleri fiyattan düşünce böyle bir rakam veriyor Steam. Bundan daha yüksek bir indirim olmaz sanırım yaz indirimlerinde de:

paket.png

Şu solunda mavi çizgi olanlar da benim hali hazırda sahip olduklarım. Öteki DLC'ler için iyi bir fiyat mıdır 105TL?

icerik.png
76561198034761601.png
Ara
Olur, şuan alma bekle.
Ara
O zaman Summer Sale'i bekliyorum.
76561198034761601.png
Ara
Senelerdir aynı düzeyde indirim yapıyorlar bundan daha aşağısı olmaz. Bu mesaj da burada dursun.
Ara
unknown.png

Fiyat grafiğine bakarsanız en çok %75 indirim yapılmış. %100 indirim gösteriyor şurada o sanırım bir kere beleşe dağıttılar. https://steamdb.info/app/203770/

Ama DLC'ler de uzun zamandır %75 olmamış bundan sonra olma ihtimali de düşüyor o zaman.

unknown.png
Ara
Humble Bundle'ın bu haftaki indirim paketi Crusader Kings II ve DLC'leri üzerine. Üç farklı pakette oyunun tüm ana DLC'lerini alabilirsiniz. Şu ana kadar Türk oyuncuları için en iyi fırsatlardan biri. Steam'den böyle bir paketi almaya kalktığımızda 160 lira (veya indirimli haliyle 110 lira civarı bir meblağ) ödemek zorundayız. Bu linkten Humble Bundle'a ulaşabilirsiniz. 

Birinci Paket $1 (Yaklaşık 5.70 Türk Lirası)

Crusader Kings 2
Crusader Kings II: The Old Gods
Crusader Kings II: The Republic
Crusader Kings II: Sunset Invasion
Crusader Kings II: Legacy of Rome
Crusader Kings II: Sword of Islam

İkinci Paket $10.67 (yaklaşık 60 Türk Lirası)

Crusader Kings II: Horse Lords 
Crusader Kings II: Way of Life
Crusader Kings II: Charlemagne
Crusader Kings II: Rajas of India
Crusader Kings II - Sons of Abraham

Üçüncü Paket $15 dolar (yaklaşık 85 Türk Lirası)

Crusader Kings II: Holy Fury
Crusader Kings II: The Reaper's Due
Crusader Kings II: Jade Dragon
Crusader Kings II: Monks and Mystics
Crusader Kings II: Conclave
Sinkaf-ül Tertibat
[+] 2 üye Doraemon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Crusader Kings 2, şuan Steam'de ücretsiz ve tüm DLC'leri de %50 indirimde.
[+] 1 üye SchrödingersCat nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
PDXCON için denmiş, AoW: Planetfall çıkışı öncesinde AoW3'ü bedava vermişlerdi.
Oyun bedava oldu.
[+] 1 üye Wickhart nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
18 Kasım'a kadar Sword of Islam DLC'si bedava.
18 Kasım'dan önce hesabınıza/kütüphanenize eklerseniz sizde kalıyor. https://store.steampowered.com/app/20377..._of_Islam/
[+] 1 üye Wickhart nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bedava Reaper's Due: https://store.steampowered.com/app/44998...apers_Due/ (hesabınızda kalıyor)
Ara
Oyunu takip edenler için tüm DLC'lerde %50 indirim mevcut.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.