İleti Sayısı: 732
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Ben de brezilyayla oynuyorum pek avantajli bir ulke degil daha cok entertainment ve patronaj üstüne bir kac ozelligi var olabildiğince faydalanmaya calisiyorum bu ozelliklerden. Toprak olarak guzel yerde basladigimi dusunuyorum baya genis topraklar kaynaklar acisindan zengin. İlk gunun sonunda savasa girmek zorunda kalmadim hatta savasan kimse olmadi diyebilirim skor puanini birinci bitirdim ilerleyen caglarda neler olcak gorelim
•
Imperium:
0
Tamam bana uyar 8 de herkes hazir olursa
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Ben hazır bir şekilde bekliyorum.
•
Imperium:
0
Biraz bilimde geriden takip ettim ama bolum sonu bilimde ikinciydim, kulturde nerdeyse tum great people bende cikmaya basladi artik eserleri koycak yer kalmadi:) uretimde de baya iyi durumdayim ozellikle venetina arsenal i kapmis olmama sevindim denizde ozel gemimle birlikte baya koz olusturcak.
•
Imperium:
61
9 dan biraz daha geç olabilir mi? 10 iyi gibi iftar ve dinlenme kısmı var malum.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Rzenma
Imperium:
0
Kacta baslicaz bugun bana her saat uyar
•
Imperium:
61
10 da başlayacağız sanırım.
•
Imperium:
0
Durum nedir napicaz 20 dk kaldi ona gore plan yapalim
•
İleti Sayısı: 2,021
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
Elektrikler gittiği için gelemedim özür dilerim. Keşke böyle durumlar için save dosyasını paylaşsaydık siz oyuna başlayabilirdiniz. Herkes için uygun günlerde devam edip etkinliği sonuçlandıralım tekrar haftaya ertelemeye gerek yok bence.
Aşağıdaki 2 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt, Onur34
Imperium:
0
Elektrikler gitmis olabilir anlarim da telefonunda internetin yok mu foruma girip arkadaslar durum boyle erteleyelim deseydin keske biz geldik bekledik hic bir cevap da gelmeyince ciktik. Program yapıyoruz sebepsiz uymuyosunuz lutfen biraz daha saygılı olalim
•