(Yeni Forum Oyunu)WarLords
10.tur
(hazırlanın 15.turda müslümanlar ve hristiyanlar kendi içlerinde savaşacak kaybedenler için oyunun sonu.Sonra 18.turda kazananlar tekrar çarpışacak ve kazanan oyunu kazanmış olacak)
Anadolu hun
a-) her 6 için bir taşıma gemisi inşa et
b-)her 5 dinar için bir sahil güvenlik gemisi inşa et
c-)her 10 dinar için bir savaş gemisi inşa et
d-) her 25 dinar için bir savaş gemisi inşa et
e-)Bayrak gemisi inşa et
Korkusalanlar( @Massaka )
event:denizcilik
e-)Bayrak gemisi inşa et
@yasin Ahmet United Germans
Efendim Günyeden bir grup Alman geldi himayenizi istiyorlar
A-)Yardım et(+3 şehir)
B-)Ülkene al(+10k manpower -2 stability)
C-)boş ver gitsin
Bartın @Littleİskender (Galiba çark sana yardım etmek istiyor ordu çıktı :D )
A-)Doğuya genişle(max 4 gp)
B-)Güneye genişle(max 4 gp)
C-)Karadenizde yayıl(max 4 gp)
Foça bahriye @SoberII
e-)Bayrak gemisi inşa et
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
Ara
A-)Yardım et(+3 şehir)
Ara
A)1 B)1 C)2
Ara
A şıkkı.
Ara
B şıkkını seçiyoruz
Rejoice! 
Ara
11.tur ve 1.diplomasi turu
Artık bloklaşmalar başlasın Her dinde en az 2 grup olacak ki savaş güzel olsun
Artık tur boyunca konu üzerinden diplomasi kasacaksınız (@Massaka Ve @Yasin Ahmet bulunduğunuz dinde yalnızca ikiniz varsınız yani size özel olarak diğer dinlerden müttefik kasabileceksiniz ayrıca diğer devletlerde sizinle)

@Yasin Ahmet gel müttefik olalım dünyanın yarısı senin olsun yarısı benim
@Littleİskender teslim ol bu iş bitsin savaşmayalım boşuna kanınız dökülmesin
Ara
Teslim olmuyoruz savaşacağız hakkımız olan toprakları almadan barışa yanaşmıyoruz.
Ara
Olası müteffiklik taleplerinize açığız
Rejoice! 
Ara
Reddediyoruz.
@korkusalan @littleiskender 'e yardım etmek için ne yapabilirim? Ordu yollayabiliyor muyum veya para?
Ara
@Yasin Ahmet Para yollayabilirsin.Ayrıca müttefik olabilirsin.Yerinde olsaydım müttefiklerimi düzgün seçerdim @Massaka ile savaşırken güçlü müttefiklere ihtiyacın var.Geçen savaştığımızda ülkesi yarım saatte çöktü gitti.
Ara
@littleiskender'e Paramın yarısını yolluyorum. Ve geri kalan yarsını da @SoberII 'a yolluyorum. @littleiskender @massaka  ve @SoberII 'e @korkusalan'a karşı koalisyon(müttefiklik) teklif ediyorum. İşgalci kuvvetleri durdurmalıyız.
Ara
@Yasin AhmetMaalesef @Massaka ile müttefik olamazsın çünkü tek oyuncu hristiyan ülkeler sen ve o.Yani savaşmak zorundasınız.
@Massaka 'ya mecburi düşmanları olan United Germans'a (@Yasin Ahmet )karşı müttefiklik teklih ediyoruz ayrıca paramızın %75'ini hediye ediyoruz

Ayrıca Kabul etmeleri karşılığında @Massaka 'ya Amerika ve Kuzey Avrupayı teklif ediyoruz.Ayrıca isterlerse Avrupa'dan daha çok toprak verebiliriz
Ara
Koalisyon teklifini kabul ediyoruz, Bartın devletini savunmamız gerekecek.
Rejoice! 
Ara
a şıkkı diyorum.@korkusalan Teklfinizi kabul ediyoruz.
Ara
Koalisyona giriyoruz coğrafyamıza dehşet saçan bu devletin varlığını sürdürmesi engellenmelidir.
Ara
(19-05-2020, 20:40)Massaka : a şıkkı diyorum.@korkusalan Teklfinizi kabul ediyoruz.
Şık yok.Tamamen kendi kararın
Foça bahriye (@SoberIIdevletine bu savaşa karışmamaları halinde onlara saldırmamayı teklif ediyorum iki büyük Türk devletinin savaşması sadece hedefi anadoluyu ele geçirmek olanlara yarayacak Gelin dost olalım bizim işimiz Almanlar'la sizinle değil ayrıca Bartına(@Littleİskender) saldırmamızın yegane nedeni hakkımız olan core sahibi olduğumuz toprağı geri almaktı.Avrupanın gözünüzü boyamasına izin vermeyin zira avrupa Eski ve güçsüz bir binadır.Bizim yapacağımız sadece kapısına tekme atmak olacaktır ve bina yıkılacak.Güçsüz bir devleti dost bilip onun safında savaşmayın.Onlar ile müttefikliğinizi bozarsanız bağımsızlığınızı garanti altına alır ve sizi koruruz
[+] 1 üye korkusalan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Avrupa Hun Devleti'nin açıklamasını anlıyoruz ve core topraklarını ele geçirmek isteğine de bakıyoruz. Ancak tarihten ve ticaretimizle bizim konağa ulaşan Prens siyasetnamesinde, gücü sizden çok yükselen devletlerin bir gün gelip sizi yutacağını söyler. Ve sınırlarımızın güvenliği açısından bu kararın işe yarayacağından emin değiliz. Sizin devletinizin Bartın'a verdiğiniz vaatlerin benzerini verdiğinizi görmekteyiz. Gerek farklı topraklarda gerek bu topraklarda, ülkemizin varlığı başka bir devlete bağlı olarak kabul göremez. Güç dengesini korumak durumundayız.
Rejoice! 
Ara
Topraklarımızı geri almak için savaşmaya hazırız kimin yanımızda kimin karşımızda olduğu umurumuzda değil ne olursa olsun savaşacağız.
[+] 1 üye Littleİskender nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(19-05-2020, 23:37)SoberII : Avrupa Hun Devleti'nin açıklamasını anlıyoruz ve core topraklarını ele geçirmek isteğine de bakıyoruz. Ancak tarihten ve ticaretimizle bizim konağa ulaşan Prens siyasetnamesinde, gücü sizden çok yükselen devletlerin bir gün gelip sizi yutacağını söyler. Ve sınırlarımızın güvenliği açısından bu kararın işe yarayacağından emin değiliz. Sizin devletinizin Bartın'a verdiğiniz vaatlerin benzerini verdiğinizi görmekteyiz. Gerek farklı topraklarda gerek bu topraklarda, ülkemizin varlığı başka bir devlete bağlı olarak kabul göremez. Güç dengesini korumak durumundayız.
Teklifimiz sizi himaye altına almak değil.Sizin Anadoludaki hakimiyetinizi korumaktır.Bağımsız bir tüccar devletinin bulunması Anadolu ticaretini canlı tutacaktır
Ara
12.Tur ve 1.Soğuk savaş turu
Asıl eğlence şimdi başladı.Bu turlarda amaç rakip taraftaki devletlerin tarafsız kalmasını sağlamak.Ayrıca müttefik devletler birbirlerinin kültür ve dinine geçebilirler ve Role play için taraflarına isim bulabilirler(örn:Entente,Allies,Cominitern vb)
Taraflar
Anadolu Hun-Korkusalanlar VS Bartın-Foça Bahriye-United Germans

(19-05-2020, 23:37)SoberII : Avrupa Hun Devleti'nin açıklamasını anlıyoruz ve core topraklarını ele geçirmek isteğine de bakıyoruz. Ancak tarihten ve ticaretimizle bizim konağa ulaşan Prens siyasetnamesinde, gücü sizden çok yükselen devletlerin bir gün gelip sizi yutacağını söyler. Ve sınırlarımızın güvenliği açısından bu kararın işe yarayacağından emin değiliz. Sizin devletinizin Bartın'a verdiğiniz vaatlerin benzerini verdiğinizi görmekteyiz. Gerek farklı topraklarda gerek bu topraklarda, ülkemizin varlığı başka bir devlete bağlı olarak kabul göremez. Güç dengesini korumak durumundayız.
Savaşa katılmadığınız taktirde müttefiğimiz @Massaka içinde uygubsa size balkanlardan 3 eyalet verebiliriz.Ya da bizim tarafımıza geçersiniz ve 6'ya kadar eyalet alırsınız
Ara

Konuyu Okuyanlar: 25 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.