Tam olarak hangi görevde yardıma ihtiyacın var? Oyundaki birçok yan görevi eğer ortalama bir silahın varsa tek başına yapabilirsin. Raid Boss gibi görevler için ise genel olarak 4 kişiye ihtiyacın var.
@kralılgaz
@kralılgaz
Aksiyon: Borderlands 2
|
Tam olarak hangi görevde yardıma ihtiyacın var? Oyundaki birçok yan görevi eğer ortalama bir silahın varsa tek başına yapabilirsin. Raid Boss gibi görevler için ise genel olarak 4 kişiye ihtiyacın var.
@kralılgaz
26-10-2019, 04:18
raid boss gorevlerindeyim invencible hyperious invencible pryo pete antik 4 ejder vardicious ve bunların daha ilk seviyesi 44 levelim hyperious dışında diğerlerine dokunamıyorum bile
28-10-2019, 19:55
Siren olarak oynuyorum şu an 47 level oldum. harmony Skill ağacını tamamladım şğimdi hanisine yönelmeliyim. Oyuna true valute hunter moduyla devam ediyorum oasisteyim tekrardan
05-06-2020, 13:17
Arkadaşlar merhaba Epic'ten ücretsiz Borderlands çektim ama oyunun senaryosu hakkında bir sorum var. İlk Borderlands'ı da oynamamı önerir misiniz? Senaryo bağlantılı mı gidiyor?
05-06-2020, 13:48
Evet senaryo bağlantılı. Ama ilk oyuna o kadar para vermeni önermem. Eğer iyi bir indirim olursa alabilirsin.
Senaryolar bağlantılı fakat direkt ikinci oyunu oynasan birinci oyunu niye oynamadım demezsin. Serinin hikayesel olarak açık ara en eğlenceli oyunu Borderlands 2. Hem baş kötüsü Handsome Jack olsun hem de diğer tüm yan karakterleri olsun kesinlikle bir baş yapıt.
05-06-2020, 14:24
(05-06-2020, 14:12)PCOyun : Serinin hikayesel olarak açık ara en eğlenceli oyunu Borderlands 2. Hem baş kötüsü Handsome Jack olsun hem de diğer tim yan karakterleri olsun kesinlikle bir baş yapıt. Orhun Kayaalp dahil bazı insanlar böyle düşünüyor ama neden böyle düşünüyorlar anlamıyorum. Handsome Jack isimli karakter bence çok boşboğaz bir karakterdi. Bir çok karakter duygusuz manyaklar idi,itici bir sürü karakter vardı. Özellikle Claptrap iğrençti. O karakterden daha fazla nefret ettiğim film/anime/dizi/oyun karakteri var mı,emin değilim. Hikaye anlatımı da bence kötüydü. Savaş sırasında hikaye anlatıldığı için çoğu şeyi dinleyemiyordum ayrıca adam gibi sinematik yoktu.
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
05-06-2020, 14:38
Bu arada senle konuşmadan önce oyunun hikaye anlatımının ve hikayesinin dandik olduğunu sanıyordum ama nefret etmemin sebebi daha çok kişisel sebeblermiş.
05-06-2020, 17:03
Oyun herkesin tarzı olmayabilir. Ama hikaye anlatımı ve kötü adamın yansıtılma şekli olarak oldukça başarılı bir oyun olduğu aşikar.
05-06-2020, 17:32
Bana göre asıl şaheser ilk oyundu. Özellikle Zombi dlc 'si benim için asıl başyapıt. 2 'inci oyun ilk oyunun uzatılmış versiyonu gibi. 2 'inci oyunda en sevdiğim olaylardan biri inanılmaz uzun olması. Daha fazla karakter ve yetenek ağaçları. Yine de 2 'inci oyunda ayrı bir başyapıttır. Bu da güzel bir gerçek. Pre sequel asıl hayal kırıklığı. Sevdiğim yönleri farklı karakterler ve yerçekimi. Bunun dışında 2 'inci oyuna göre aşırı kısa. Hatta ilk oyuna göre de kısa.
05-06-2020, 18:53
(05-06-2020, 17:03)PCOyun : Oyun herkesin tarzı olmayabilir. Ama hikaye anlatımı ve kötü adamın yansıtılma şekli olarak oldukça başarılı bir oyun olduğu aşikar. Ben hâlâ oyunun hikaye anlatımının berbat, Kötü adamın sığ olduğunu düşünüyorum. Ama bu benim şahsi düsüncem tabii.
24-12-2020, 21:01
hala oynayan varmı yardıma ihtiyacım varda tüm dlclere sahibim
24-12-2020, 21:21
büyük bossları tek başıma kesemiyorum en az 3 kişi şart
24-12-2020, 21:27
75 levelin üstündeyim dev büyük bir solucan var son çıkan ek paketteki dev robotu kesemiyourm kıcasa pembe kristal verecek olan 4-5 bosu kesemiyorum onun dışındaki çoğu görevi yaptım.
24-12-2020, 21:31
O seviyeye en yakın 80 level OP10 karakterim var şu an yardımcı olabilirim fakat büyük ihtimalle o bosslardan 15 seviye yukarıda olduğum için pek eğlenceli olmaz. Onun dışında büyük ihtimalle bahsettiğin dev büyük solucan oyundaki raid bosslardan birisi. Normal şartlarda 4 kişi olmadan kesilmemesi için tasarlanmış olsalar da tek kişiyle bazı taktikler kullanarak kesmek mümkün. Yine de yardım istiyorsan buradan beni ekleyebilirsin.
02-09-2022, 19:59
Güzel indirim, tüm dlc'ler yanında Borderlands: The Pre-Sequel de dahil. Bekleten varsa kaçırmasın derim.
02-09-2022, 22:11
Hepsi var.
|
|