İleti Sayısı: 57
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Bu oyun bende var almıştım ama nedense bunun ardından CS GO alınca Insurgency'yi yüklemedim.Hakikaten resimlerde göründüğü gibi güzel oyun diyorlar.
Dipnot: Necmi Fanıyız.
•
İleti Sayısı: 1,952
Imperium:
15
Stresi bol olduğundan uzun süreler boyunca oynanabilen bir oyun değil.
Eğer belirli bir oyuncu kitlesi mevcut ise forumda oyunun tatlı modlarının paylaşımlarını bu konudan yapabilir isteyen herkes.
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
26-12-2015, 14:15
(Son Düzenleme: 26-12-2015, 14:16, Düzenleyen: Emirhan.)
Önyargı mı bilmem ama bizde bu kadar ağır oynanışı olan oyunlar tutulmuyor. CS, CoD gibi aksiyonu bol olan oyunlar daha yaygın olarak oynanıyor.
Bu oyunu aksiyonu sevenden çok taktiksel ilerleme ve takım oyunu sevenlere tavsiye ediyorum. Takım kurup girebiliriz.
Aşağıdaki 1 üye Emirhan nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Emirhan nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 1,686
Imperium:
14
26-12-2015, 14:15
(Son Düzenleme: 26-12-2015, 14:17, Düzenleyen: Doraemon.)
Gece haritaları daha zevkli diğer haritalara göre. Havada uçuşan izli mermiler filan çok seksi oluyor. Ama oyunu takım halinde oynamak gerek. Yoksa oyunun zevki çıkmıyor...
"Allah-u Akbar"
Sinkaf-ül Tertibat
•
İleti Sayısı: 529
Imperium:
1
Güzel oyun.İşid simulator.
•
İleti Sayısı: 823
Imperium:
11
Geeçekci bir oyun ama arayüz olarak geliştirilmeli kanımca
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü “Kül Tegin” kitabesinde ara...
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
Oyun UE4 ile yeniden tasarlanıp hem konsollara hem de pcye Insurgency: Sandstorm adıyla yeniden çıkış yapacakmış. Ayrıca Ortadoğu'da geçen hikaye modu da olacakmış.
Vir sapit qui pauca loquitur
•
İleti Sayısı: 44
Imperium:
0
Al bunu al. Bu oyunu alın. Alın bu oyunu alın. Oyunu alın bu. Sonra beni ekleyin Ayranforever:(
•
İleti Sayısı: 1,039
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
6
Oyun steamimde mevcut. Gerçekten çok güzel zorlu bir oyun. Oynanış dinamikleri baya zor. Crosshair falanda yok. 1-2 Mermi yetiyor ölmeniz için.
Bunu 30 saat oynayan birisi Cs Go'da globaldir.
•