İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
20-09-2020, 21:28
(Son Düzenleme: 23-09-2020, 01:49, Düzenleyen: Yasin Ahmet.)
Bluetooth kulaklığımın mikrofonunu kullandığımda (Discord vb)oyunların, videoların ve bilgisayardan çıkan tüm sesler gidiyor. Mikrofonu kapatana kadar sadece kendi sesimi duyuyorum. İlk başta discorddan kaynaklandığını düşündüm ancak windows'un ses testini denediğimde de aynı sorunla karşılaştım.
•
İleti Sayısı: 8,044
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Mikrofon açıkken ses ayarlarında varsayılan aygıtlar hangileri bir bak derim. Eğer farklı bir cihazsa kullandığını varsayılan yapıp dene.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Yasin Ahmet
İleti Sayısı: 54
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
Aynı sorunu ben de uzun bir süredir yaşıyorum, windows ile alakalı bir sorun ve bildiğim kadarıyla çözümü yok ne yazık ki. Aynı anda kullanmak istiyorsan stereo audiodan hands free audioya geçirmeyi deneyebilirsin, ses kalitesini düşürse bile aynı anda ses alıp mikrofon kullanabilmeni sağlar.
Aşağıdaki 1 üye Pvris nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Pvris nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Yasin Ahmet
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Hala aynı sorundan müzdaripim eğer bir çözümünüz varsa denerim. Laptopumun mikrofonu kullanılamayacak kadar cızırtı çıkarıyor o yüzden bu sorunu çözmem gerek.
•
Imperium:
71
23-09-2020, 15:59
(Son Düzenleme: 23-09-2020, 16:00, Düzenleyen: reddga.)
Mikrofon bölümünde sesi A'ya iletme, o zaman konuştuğunda ses kulaklıklarına gider. Onu kapatıp dene. Ayrıca ses ayarlarında voicemeeter'ı varsayılan yap. Hem ses kısmında hem kayıt kısmında.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Yasin Ahmet
Imperium:
71
O zaman sorun Pvris'in de dediği gibi Windows ile ilgili olabilir. Aklıma yapılabilecek başka bir şey gelmiyor.
• Yasin Ahmet