En Çok Korktuğunuz & Gerildiğiniz Oyunlar
zz.jpg

Bu zamana kadar oynadığınız oyunlar arasında sizi en çok korkutan veya geren oyunlar nelerdi? 
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
PC'de Antumbra, The House 1 ve 2

PS1'de adını hatırlayamadığım bir Japon oyunu ve Resident Evil 2 

PS2'de RE:Outbreak #1/#2 ve Silenthill 2 

Layers of Fear,Evil Within 2 ,Outlast, Subnautica,Alien Isolation de diyebilirim.

Korku olmayıp ilk oynayışımda beni geren Covert Front'u da denemenizi önermekteyim.Aklıma şu anlık gelenler bunlar çokça korku/gerilim türünde oyun oynadım haksızlık etmeyeyim unuttuklarıma.

[+] 2 üye Leon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Evil within 2, Subnautica, Alien isolation,...
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
korku oyunlarına pek bulaşmam ama gerilim derseniz far cry 3 ve 4 te vahşi hayvanlar tarafından saldırıya uğramak beni baya bir geriyor
Ara
Sanırım sadece Dying Light'ta gece çıkmak oyun başlarında biraz gerilmeme sebep oluyordu. Onun dışında korktuğum bir oyun olmadı.
Sic Parvis Magna
[+] 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(05-10-2020, 07:56)altnkurt : Sanırım sadece Dying Light'ta gece çıkmak oyun başlarında biraz gerilmeme sebep oluyordu. Onun dışında korktuğum bir oyun olmadı.

O ilk gece yapılan kaçış bayağı tense bide
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
latest?cb=20091109101704&path-prefix=en
half life 1 o zamanın yokluğunda baya korkutucuydu. bir de gece oynayınca
[+] 2 üye diediebydie nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Screenshot_58.png

Timesplitters: Future Perfect'in iki Mansion bölümü. Aniden karşına çıkan zombiler, görünmez böcekler, garip garip sesler çıkaran hayaletler, bölüm sonu yaratığı ve elbette Deerhaunter. Bunlar yetmezmiş gibi bölümün müziği ve ambiyansı bile tek başına beni geriyordu.

[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eskiden Resident Evil korkuturdu özellikle Nemesis kovalarken çok heyecanlanırdık.
q59zb6s.jpg
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.