İleti Sayısı: 12,365
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
İkinci maçı geri düşüp kaybetmemize rağmen aynı ağırlıkta üçüncü maçta ezerek kazandık. Umarım 4. maçta kazanıp seriyi tehlikeye atmadan bitirebiliriz.
•
Imperium:
100
Dördüncü maçı kaçırdım fakat korktuğum şekilde beşinci maça uzamış. Az önce orta koridorda harika bir takım savaşı yaptık.
•
Imperium:
100
Supermassive muhteşem bir oyunla 5. maçı kapattı. 3-2 ile seriyi kazandık. Artık yarını bekleyeceğiz.
•
İleti Sayısı: 515
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
3
Ban pickte takım karakterimize uygun olmayan pickler yapmadıkça kendi oyun karakterimize göre oyun oynayabiliyoruz.Snowflower oyun yapıcı, kakao farm yapma ve counter gank odaklı oynadığı sürece kazanıyoruz
•
İleti Sayısı: 4,788
Imperium:
61
Maçları izleyemedim, heyecanla izlemeye başladım. İlk maçı bitirdim gerçekten güzel bir oyundu.
•
Imperium:
100
Bugünkü maçları izleyemedim fakat LGD, Legacy 'i 3-0; Unicorns of Love da Supermassive'i 3-0 mağlup etmiş. Böylelikle Worlds hayallerimiz de son bulmuş oldu.
•
Imperium:
100
Grup aşaması için Pick 'em challange başladı. Herkes sitesinden grup aşaması tahminlerini yapıp ödüller kazanabiliyor.
•
Imperium:
100
Grup aşaması maçları bu sabah başladı.
•
Imperium:
100
Sadece son maç olan TSM VS Fnatic'i izleyebildim. Tahmin ettiğim üzere Fnatic, TSM'i mağlup etti. Oyunu başta soğuk tutup ormancılarını kastırdılar ve TSM buna çok geç cevap verdi.
•
İleti Sayısı: 4,788
Imperium:
61
TSM ve TL beni çok şaşırttı.
•
Imperium:
100
Şaşıracak bir şey yok, her zamanki NA. Herkesten daha kötüler, hem de açık ara. TL'in 3. olacağını tahmin etmiştim ama 3 maç kazanmalarını da beklemiyordum, TSM'de bildiğimiz gibi. Bugünkü Rogue VS JDG maçını JDG'nin kazanması üzerine gruptan DWG ile JDG'nin çıkacağı kesinleşti. Şu an değişebilecek tek şey aralarındaki sıralama. Eşitlik durumunda tiebreaker maçı ile 1. ve 2. belirlenecek.
•
Imperium:
100
DWG, Rogue ile dalga geçerek ve eze eze bitirdi oyunu. Asyalılar genel olarak diğerlerinden çok daha iyi olduklarını kanıtlıyorlar.
•
Imperium:
100
JDG VS PSG Talon maçını PSG Talon kazandı. JDG gözümdeki tüm değerini kaybetmiş durumda. Böylelikle DWG'nin 1. JDG'nin 2. bitireceği kesinleşmiş oldu ama JDG turnuvanın ilerleyen zamanlarında çok fazla başarı gösteremez bence. Böylelikle bir tahminim daha yanlış olmuş oldu. JDG 1. DWG 2. olarak tahmin etmiştim. Rogue PSG maçına göre 3-4 tahminimin nasıl olduğunu da göreceğiz.
•
Imperium:
100
PSG Talon oynamaya başlamak için elenmiş olmayı bekliyordu herhalde. Rogue'yi de yendiler. Böylelikle benim B grubu tahminlerim komple patlamış oldu.
•
Imperium:
100
JDG şaka gibi DWG'yi son maçlarında yendi. DWG'nin grubu namağlup bitirmesini engellemiş olsa da maçın sonucu hiçbir şey değiştirmeyecekti. En azından DWG'nin yenilmez olmadığını kanıtlamış oldular.
•