Windows 10 internet sorunu
bilgisayarıma windows 10 64 bit yükledim fakat internette bir uygulama indirirken eskiden saniyede 1.5 mb indirirdi şimdi 100kb a kadar düştü bunu nasıl düzeltirim
Ara
İnternet sağlayıcınız ile ilgili bir sorun gibi duruyor. Müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim.
Ara
(18-10-2020, 12:02)reddga : İnternet sağlayıcınız ile ilgili bir sorun gibi duruyor. Müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim.
fakat sadece bu bilgisayarda sorun var başka bir bilgisayarda denedim normal hızda indiriyor bilgisayarı winows 10 a geçirdiğimde oldu bununla ilgili olabilir mi?
Ara
Windows 10'a has bir durum olduğunu sanmıyorum. Uygulamayı nereden indirdiniz? Belki hız limitleyen bir ayar açıktır.
Ara
(18-10-2020, 13:13)reddga : Windows 10'a has bir durum olduğunu sanmıyorum. Uygulamayı nereden indirdiniz? Belki hız limitleyen bir ayar açıktır.
internet download manager ile denedim idm yi kapatıp denedim 2-3 uygulamada da aynı hızda indirdi
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.