İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Yafesle ben oynamıştım ama o kadar değerlendirecek kadar oyun sürem yok. Aslında bi ara oynamak lazım, o kadar para verdik de. Bu mantıkla oynamam gereken çok oyun oluyo xd.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 2,468
Imperium:
47
Bu hafta sonu steamde bedava 2 gun boyunca. Oyun aklimdaydi zaten indirip nasi bir oyun diye bakacagim.
•
İleti Sayısı: 1,519
Imperium:
16
Oyun stellaristen cok farkli su an ama stellaris her guncellemede buna biraz daha yaklasiyor. Daha taktiksel bi oyun. Stellaristen daha fazla zorlayabiliyor. Ustalasmak zor. Meta falan yok sanirim cunku her irkla canavar gibi oynanabildigini gordum. Defansif oynayabiliosunuz ciddu ciddi. Civ gibi bi ton victory tipi var. Teknolojini kendin secion ama en optimum soyledir diyemiosunuz. Her irk oynanisi farkli.
•
İleti Sayısı: 2,134
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Ya oyunun rehberi felanda yok çözmesi zor olacak. Bakalım öğreniyorum yavaş yavaş.
•
İleti Sayısı: 1,519
Imperium:
16
Musait olanla mp atabiliriz
•
İleti Sayısı: 2,134
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Penumbra isminde bir dlc gelmiş iceriğini bilen var mı?
•
İleti Sayısı: 3,664
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
İndirime girdiğini görünce oyunu satın aldım. Çoğu yerden yeni Master of Orion'u andırsa da görevleri ve iç siyasi mekanikleri ile daha derin bir oyun olmuş. Şimdilik United Empire ile oynayabildim. Diğer uygarlıkları da oynayınca fikirlerimi yazarım.
Aşağıdaki 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Semavi7
Imperium:
91
Bu Major Faction ırklarından birisi değil. Minor Faction ırklarından. O minor factionı annexlersen veya asimile edersen o ırka sahip olursun.
Sic Parvis Magna
İleti Sayısı: 609
Imperium:
1
Savaşlar yönetilebilse daha anlamlı olurdu, bu şekilde bir kaç defa meraktan baktıktan sonra daha izleyesin gelmiyor.
Oradaki potansiyeli değerlendirmemişler.
•
Imperium:
91
Tur bazlı olmasa bişeyler yapılabilirmiş ama savaşın bir tur içerisinde çözülmesi için iki taraf da ancak taktiği seçip oynatabiliyor.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 851
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
16
Oyunu nasıl kazanırız?
Victory Conditionların bir tanesini tamamlayınca biter mi yoksa oyun sonunda üstünlüğü sağlayan mı kazanıyor?
•