Film: Parasite (2019)
parapara.jpg

Parasite, Bong Joon-ho'nun yönetmenliğini yaptığı, 2019 yapımı Koreli kara mizah/gerilim filmi.
Filmde, fakir bir ailenin birbirini tanımayan kalifiye ev çalışanı rolü yaparak zengin bir aile tarafından işe alınma girişimi ele alınıyor.
132 dakika süren film; 4 Oscar, 1 Altın Küre, 1 BAFTA ödülü almıştır.

Oyuncular
Sun-kyun Lee (Dong Ik)
Yeo-jeong Jo (Yeon Kyo)
Song Kang-ho (Ki Taek)
Woo-shik Choi (Ki Woo)
So-dam Park (Ki Jung)
Jang Hye-jin (Chung Sook)

[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Filmi bu gece izledim. Açıkçası filmle alakalı herhangi bir inceleme, yorum ya da hiçbir şey okumadım, izlemedim, görmedim. Tamamen kör bir şekilde izlemeye başladım ve beklediğim kısım ne zaman gelecek diye bir beklenti içindeydim fakat film beklediğimden tamamen farklıymış. İşlemeye çalıştığı konuyu çok başarılı şekilde aktaran ve oyunculuklar ile de muhteşem bir şekilde desteklenmiş bir film olduğunu düşünüyorum. IMDb puanını kesinlikle hakkeden, başarılı bir film bence. Olayın işlenişi ve size aktarılışı, aynı zamanda her şeyi suratınıza çarparak anlatmayışı gerçekten son derece etkileyici. Genellikle alışılageldik Hollywood yapımlarından da farklı bir tat bırakıyor o yüzden. Keşke 2019'da Joker'i izleyeceğime Parasite'ı izleseymişim dedirtti bana.
WhaW8Am.gif
Ara
Bong Joon-Ho'nun birkaç tane filmini izlemiştim, asya sinemasını sevdiren yönetmenlerden benim için. Yakın zamanda izleyip incelememi yazarım.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.