Animasyon: SpongeBob SquarePants (1999)
Görsel

Çıkış Tarihi: 1 Mayıs 1999

SpongeBob isimli konuşan, fastfood restoranında çalışan, tekne sürme kursuna giden ve en önemlisi denizin altında bir ananasta yaşayan süngerin maceralarını konu alan çizgidizi.

Yaratıcısı
Stephen Hillenburg

Oyuncular
Tom Kenny - SpongeBob SquarePants
Bill Fagerbakke - Patrick Star
Rodger Bumpass - Squidward
Clancy Brown - Mr. Krabs
WhaW8Am.gif
[+] 6 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eskiden Nickelodeon'da denk geldikçe izlerdim. Bir ara oturup baştan sona bitirmeyi planlıyorum.
IbnE9P2.gif
Ara
internette türklçe oalrak çok az bölüm var sadece ilk 6 sezon var sanırım diğer sezonlarını bilmiyorum nerde oldukların eskiden bir sitede vardı sezon sezon ama şimdi yok
Ara
Güncelleme bir süre önce netflix 1. sezonu kaldırmış yerine 5 6 ve 7ç. sezonlarının tüğm bölümlerini yüklemiş internette olmayan bölümlerde dahil
Ara
Bu animasyonu izlemenin bir manası var mı? Animasyonun espirisi ne?
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen
Ara
(18-12-2020, 08:02)baywatch06 : Güncelleme bir süre önce netflix 1. sezonu kaldırmış yerine 5 6 ve 7ç. sezonlarının tüğm bölümlerini yüklemiş internette olmayan bölümlerde dahil

Netflix yayın kuruluşları ile süreli anlaşmalar yapıp yayın haklarını alıyor. Yani Netflix'in kendisine ait olmayan tüm içerikler eninde sonunda yayından kalkabilir. Genelde popüler içerikler için tekrar anlaşma sağlanıyor. SpongeBob'un güncel sezonları da böyle.

(18-12-2020, 11:22)Defterdar : Bu animasyonu izlemenin bir manası var mı? Animasyonun espirisi ne?

Çizgidizi deniyor, genellikle çocukları hedef alan arkasında da pek bir anlam olmayan kısa bölümlü diziler. Yetişkin bir birey nostaljisi için izleyebilir çünkü muhtemelen çocukluğunda en sık izlediği çizgidizi olması muhtemel zira ilk yayın tarihi 1999.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.