İleti Sayısı: 12,474
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Total War oynamıyorum, Battle for the Bosporus'un ise ödül alacak kadar iyi bir eklenti olduğunu düşünmüyorum. Hatta genel olarak pek olayı olmayan ağaçlar eklediler. Oyun mantıken bittiğinde ağaçların yarısında falan oluyorsunuz. Stellaris ise oyun olarak hiç ilgimi çekmiyor o yüzden pek fikrim yok, eklentiyi denemedim. Emperor hakkında ise söyleyebileceğim iyi şey kadar kötü şey de var fakat diğer adaylara baktığımda seçim yapmam gerektiğinde Emperor'u seçerim. En azından ona 10 saatten fazla dayanabildim.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• cemal
İleti Sayısı: 5,903
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Hiç birine veresim gelmedi ama trailerları güzel olduğu için Battle for the Bosporus'a verdim.
İleti Sayısı: 4,015
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Kendine has birimleri ve farklı oynayış tarzıyla yenilikler kattığını düşündüğüm için Furious Wild diyorum.
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Stellaris'in Federations eklentisi baya hoş bir eklenti ben ona verdim.
•
İleti Sayısı: 979
Imperium:
24
Ben oyumu Federations'a verdim. Stellaris çoklu oyuncu etkinliklerini renklendirdi, oyuncular arasındaki etkileşimi arttırdı ve birlikte yapabileceğimiz pek çok şey sundu.
Aşağıdaki 1 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Henri nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Attila the Hun
İleti Sayısı: 292
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
1
Uzun zamandır oynamadığım oyunu tekrar oynatması,yeni getirdiği mekaniklerin bana ilgi çekici gelmesi sebebiyle Federations diyorum.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Gerçekten oynanışı değiştiren oyunu değiştiren bir eklenti olduğu için ben de Federations diyorum.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 91
Imperium:
2
Aralarından bir tek BftB'yi denedim o yüzden BftB diyorum.
•
İleti Sayısı: 6,457
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Bu 4 eklenti arasından deneme fırsatını bulduğum sadece Federations vardı (Stellaris etkilniğinde). Federasyonlar hoş bir içerik olmuş. EU4 oynamayı bırakalı çok oldu, HoI4'ü de arada sırada açıyorum. Fakat ikisinin DLC'leri de bende en ufak bir heyecan uyandırmadı. Hem EU4'te hem de HoI4'te hep aynı şeyler: Odak/görev ağacı, odak/görev ağacı ve daha fazla odak/görev ağacı... (EU4 için "Buton, buton ve daha çok buton" gibi bir cümle de kursak yanlış olmaz.) Furious Wild ise Total War oyunlarında görmeye alışık olduğumuz türde bir DLC, belirli bir konuma veya kültüre odaklanan bir içerik paketi işte. Diğerlerinden sıyrılan bir yanını göremedim. O yüzden oyum Federations'a.
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
Ben oyun firmalarının gelişen teknolojiyi ve oyun topluluklarını kullanarak 'dlc' adı altında tüketim alışkanlıklarımızı dizayn ettiğini düşünüyorum. Güncellemeyle gelmesi gereken özellikleri oyun fiyatına satmak bana hep saçma geldi.
•