İleti Sayısı: 1,519
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
16
Babili iyi oynayabilmek icin oyundaki her hamleyi cok planlli yapmak gerekiyor. Meta sayilabilir belki ama herkez icin degil
•
İleti Sayısı: 728
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Babille sürekli euroka boost ları ile ilerlemek gerekli o sekilde baya teknolkoji olarak onde oluyorsunuz ama üretim düsük kalabiliyor veya euroka yapamadıgınızda da normal günlük science puanınız cok dusuk oldugundan cok gec kesif yapıyorsunuz ben fazla sevmedim acıkcası.
•
İleti Sayısı: 727
Imperium:
7
Oyunun bulunduğu klasörde " AppOptions.txt " olması gerekiyor. UIScale ya da UIUpscale ile ilgili bir şey görürüyorsan, oradan değer vererek küçültebilirsin.
" Hemen herkes tartışabilir, fakat güzel konuşabilmek herkesin yapabileceği bir iş değildir. "
Aşağıdaki 1 üye Dothor_ nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Dothor_ nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
İleti Sayısı: 283
Imperium:
1
Türkçe yamalar multiplayerı etkiliyor mu ?
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 2,019
Imperium:
27
Evet fazladan herhangi bir yama veya mod kullanıyorsa oyuna katılamayabilir.
•
Imperium:
1
Alt tab yapınca oyun donup takılıyor bende sürekli olmuyor ama 3 defa yaşadım bu sorunu bugün daha önce karşılaşan var mı bu tür bir sorunla ?
•
Imperium:
1
Full ekranda oynuyorum ama ayarları kaydetmiyor heralde şimdi oyuna girip kontrol ettim kenarlıksız tam ekrana almış yine
•
Imperium:
1
Multi oynarken illa herkeste aynı DLC ler mi olması gerekiyor ?
•
Imperium:
27
Oyunu kurarken hangi dlclerin aktif olması gerektiğini seçebiliyorsunuz. Gathering storm üzerinden kurduysanız gs herkeste olmalı rise and fall üzerinden kurduysanız r&f herkeste olması gerekli.
•
Imperium:
1
Bonus kaynakları hasat etmek ve etmemek arasındaki fark ne tam olarak ?
•
Imperium:
1
Uzun vadede etkisi nedir mesela ? Diyelimki buğday bonusu var bu bonusun bana tur başına etkisi ne ?
•
Imperium:
27
Buğday bonusu +1 yiyecek veriyor değirmen kurarsan +1 yiyecek daha veriyor. Hasat ettiğinde 20-30 (oyun hızına göre değişir) yiyecek kazanabilirsin ama oyun 250 tur sürüyorsa işlediğinde 250 tur boyunca +1 yada +2 yiyecek kazanabilirsin. Çok geçerli bir sebebin yoksa hasat etmeni önermiyorum hiç bir kaynağı. Eğer bir district kurmak istiyorsan hasat edebilirsin. Oyunda hasat bonuslarını birleştirerek bir oyun planı kurabilirsin. Aşağıda bunun için çok güzel bir örnek var incelemeni tavsiye ederim. Neredeyse tüm kaynakları hasat edip 127. turda kültür zaferi ilan ediyor.
Aşağıdaki 1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Grindelwald
Imperium:
1
Ticaretin tam olarak mantığı nedir peki ? Şimdi diyelim A şehrimden B şehrime kervan yürütüyorum +2 yemek ve +2 kültür veriyor diyelim bu kaynak sadece A şehrine mi ekleniyor ?
•
Imperium:
1
Oynadığımız medeniyete göre mi zafer türü seçmek gerekiyor illa ? Mesela İskit oynarsam illa savaşmam mı gerekiyor veya Selahaddin ile inanç zaferi mi gerekli ? Nubia ile hangi zafere gidebilirim mesela ? Bunların kararları neye göre verilmeli ?
•
Imperium:
27
Daha çok hangi zafer türüne gitmek istiyorsan ona göre medeniyet seçiyorsun. Oyuna girdikten sonra haritada bulunduğun konumun avantajları medeniyet avantajlarından daha baskın hale gelebilir. Yöneldiğin zafer türü oyun içerisinde değişebilir. Oyunu kazanmak için medeniyet ve harita avantajlarından maksimum şekilde faydalanmaya çalışıyorsun. Nubia'nın üretim, ekonomi ve inanç ile ilgili bonusları var bu bonuslar bilim zaferinde de sana yardımcı olabilir.
•