İleti Sayısı: 2,021
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
21-02-2021, 00:45
(Son Düzenleme: 21-02-2021, 02:21, Düzenleyen: Rzenma.)
Bu oyun tek bir kişi tarafından geliştiriliyormuş. Yeni nesil strateji oyunları baya sağlam grafiklerle geliyor. Hazır oyun motorlarının bağımsız geliştiricilere daha kolay ulaşması ve kullanmaya teşvik edilmesi sayesinde oluyor sanırım. Bağımsız geliştiricinin sıfırdan oyun motoru yazdığını sanmıyorum. Strateji oyunları camiasında rekabete çok ihtiyaç var. Piyasada tekel kalan yayıncılar oyuncu dostu olmayan para tuzağı satış politikalarına yöneldi. Rekabet yarım yamalak çıkan strateji oyunlarının önüne geçebilir.
İleti Sayısı: 730
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Bu oyunu bayadir takip ediyorum istek listeme aldim cikisinda umarim hayal kirikligi olmaz fiyati da uygun olur sanirim alip denenebilir
•
İleti Sayısı: 9,628
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Grafikler bir strateji oyununa göre aşırı iyi.
•
İleti Sayısı: 244
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
5
Bu oyunu aylardır takip ediyorum ve bence gerçekten güzel birşey göreceğiz.
Onen i-estel elyë, ú-chebin estel anim.
•
İleti Sayısı: 66
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
3
Oyun çok hoş duruyor. Satışa sunulduğu an alıp denemek istiyorum.
•
İleti Sayısı: 3,104
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Bu akşam galiba demosu yayınlanacak.
•
İleti Sayısı: 4,014
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Demoları izledim de grafikleri ve sesleri çok beğendim. UI/UX de çok güzel olmuş. Umarım 500₺'dan çıkmaz.
Aşağıdaki 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Rzenma
İleti Sayısı: 3,104
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
36
Demoyu denedim. Ancak pek oynanacak gibi değil. Bug ve performans oldukça kötü. Bu kadar sorunlu demo neden çıkarırsın hiç anlamam. Ama oynadığım kadarıyla fena durmuyor.
•
İleti Sayısı: 65
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Türkçe dil desteği ile birlikte çıkış yapacak.
•