İleti Sayısı: 2,264
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
720 Bölüm/2 Sezon
720 Bölümün toplam 290 tanesi filler, yani boş/doldurma bölümdür
Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Yakın Dövüş, Shounen
Uzumaki Naruto'nun doğumundan dakikalar önce Kyuubi adlı dokuz kuyruklu canavar Konahagakure'ye saldırır ve köyü yerle bir etmeye başlar. Kyuubi'yi durdurmak için zamanın lideri Dördüncü Hokage kendi canını feda ederek bu canavarı yeni doğmuş Naruto'nun bedenine hapseder.
Şimdilerde Naruto hiperaktivitesi ve dar görüşlü ninja stili ile Konahagakure'de yaşamakta. İçindeki Kyuubi sebebiyle köyde neredeyse herkes tarafından dışlanan Naruto'nun içindeki bitmek bilmeyen Hokage olma hissi ile çıktığı macera onu sadece harika yeni arkadaşlarla değil, ölümcül düşmanlarla da karşılaştıracaktır.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Dövüş sahneleri karşıma çıktı ve çok hoşuma gitti. Bugün animeye başlıyorum uzun bir maraton olacak gibi.
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• yonus
Imperium:
61
•
Imperium:
61
Bir savaş 2-3 bölüm sürüyor ve bu savaş insanı sıkmıyor. Ayrıca her bölüm de şaşırabiliyorsunuz. Gayet iyi gidiyor şu an benim için.
•
Imperium:
61
•
Imperium:
61
02-03-2021, 22:09
(Son Düzenleme: 02-03-2021, 22:10, Düzenleyen: Gurt.)
Aşağıdaki 1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• yonus
İleti Sayısı: 2,021
Imperium:
27
Chunin sınavları olan bölümler en sevdiğim kısımlardı.
•
İleti Sayısı: 18
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
Animeyi iki kez bitirmeme rağmen animeden kesitler gördükçe yeniden başlayasım geliyor :D
•
Imperium:
61
Şu ana kadar izlediğim neredeyse bütün dövüş sahnelerini beğendim. Hatta her bölüm gayet iyiydi benim için. Ancak Gaara ve Naruto'nun dövüşü fevkaladenin fevkiydi.
• yonus
Imperium:
61
Maske bölümü eğlenceli ve güzeldi. Merakımdan google'a girip kakashi sensei yazdım ve önerilenlerin en başında kakashi sensei face çıktı. Merak edenlerin sayısı çokmuş.
Aşağıdaki 2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Ayro, yonus
Imperium:
61
•
Imperium:
61
Kum shinobilerinin konahanın yardımına geldiği bölüm benim için efsaneydi. Tam her şey bitti derken Gaara ve ekibinin gelmesi baya baya heyecanlandırdı beni.
•
İleti Sayısı: 2,480
Imperium:
47
Naruto kesinlikle efsanedir, simdi sana biraz cocuksu bir hava veriyor olabilir ama Shippuden ile birlikte cocuksu hava daha olgun bir hal alacak. Ilk seride anlamadigin bircok seyi anlamaya baslayacaksin. Ilk seride Orocimaru en guclu shinobi gibi geliyordu, shippuden ile beraber diyeceksin ki Oracimaru da kimmis :). Ayrica benimde favorim bolumum Shippudende Pain diye bir karakter onun gectigi bolumler efsane.
Aşağıdaki 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Gurt
Imperium:
61
Naruto'nun Sasuke'yi kurtarmaya giderken yaptığı hareket.
•
Imperium:
61
Naruto yenemedi Lee geldi o da yenemedi son olarak Gaara geldi tokatladı. İşte cesaret, işte fazilet, işte feraset, işte fedakarlık, işte mertlik.
•
Imperium:
61
•
Imperium:
47
06-03-2021, 19:53
(Son Düzenleme: 06-03-2021, 19:57, Düzenleyen: Ayro.)
Su Sasuke'nin varolussal krizleri bir turlu cozulemiyor. Sasuke'yi hic sevenemedim tum seri boyunca. Kimligini oturtamamis bos bir karakter. Ama bunun bir abisi var, Itachi. Kardesinin tam tersi. Tum serinin en favori karakterlerimden biridir Itachi reis. Adini soylerken bile hazirola gecerim.
Imperium:
61
Şu an 145'teyim @ Sezar . Ancak dediğin gibi Sasuke'nin gereksiz tribini hissettim. Akutski daha yeni yeni gözüküyor ve diğer üyelerin Orichimaru'dan daha güçlü olduğunu sezdim. Dizi güzel gidiyor şimdilik yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Yeni olaylar olmaya devam ediyor. Ayrıca Sakura 145 bölümdür yük olduğunu yeni farkederek şifacı olmaya karar verdi. Bence güzel bir altyapı hazırladılar karaktere ama çok uzun sürdü. Hype ım çok azalmasa da kısa sürede bana göre fazla bölüm izlediğim için artık yavaşlayacağım sanırım.
• Sezar
Imperium:
47
Filler bolumleri atla direk. Tam hatirlamiyorum ama 135 den sonrasi fillerdi sanirim. Direk shippuden'e gec. Ben Shippuden i cok daha fazla begenmistim cunku Naruto'daki cocuksu hava Shippuden de daha olgun bir hale geliyor olaylar biraz daha derli toplu oluyor. Akatsuki Shippuden'de daha fazla rol alacak.
•
Imperium:
61
•
|