İleti Sayısı: 8,084
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
Worms Ultimate Mayhem'de bir Game Style yaptım. Normal Game Style'larda en hoşuma gitmeyen şey kutuları almanın pek önemli olmamasıydı. Benim yaptığımda envanterde olmayan silahlardan birini garanti olarak veriyor. Ayrıca bazı silahları (Tail Nail, Sentry Gun) kapatarak sıkıntılı oynanışları engellemeye çalıştım. Tek eksik kalan şey kilitli silahları açmak. Onun için de oyunun hikayesini oynayarak para toplamam lazım.
Aşağıdaki 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aiakos
İleti Sayısı: 787
Imperium:
6
Oynayan oyuncu sayısı artarsa multi kurulabilir bence
€20
•
İleti Sayısı: 6,423
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Bir süredir indirim bekliyordum, iletiyi görünce hemen satın aldım. Worms Armageddon'ın verdiği keyfi verebilecek mi merak ediyorum.
İleti Sayısı: 6,423
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
79
Oyunun kontrolleri zorlu anlar yaşatıyor. Solucan kamerası çok rahatsız edici, kuş bakışı kamera fazla yavaş. Geliştiriciler de bunu farkında olacak ki tur ve silah sürelerini uzun tutmuşlar.
•
İleti Sayısı: 8,084
Imperium:
71
Kamera ayarları başta kötü gelse de alışması uzun sürmüyor. Kuş bakışını kullanırken önemli bir nokta olarak fare tekerleğine basılı tutup oynatılınca kameraya açı verilebiliyor. Bu şekilde daha efektif bir şekilde hareket edilebilir.
İleti Sayısı: 9,463
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Zamanında ne oynardık. Bu olsun Armageddon olsun.
•