2021 Yaz Minecraft Etkinliği
i_can_swing_my_logo.png
Sunucu Adresi: strategyturk.my.pebble.host
Alternatif IP: 146.59.185.92:25586

Oyun Saati: 16:00 - 24:00
Etkinlik Başlangıç Saati: 21:00

Etkinlik Genel Kuralları
  1. Hile, exploit yasaktır. Oyuncular etkinlik dahilinde forum kurallarına aykırı davranışlar sergileyemez.
  2. Oyuncular sunucuda forum nickleriyle yer alırlar, nicki listede yer almayan oyuncular sunucudan çıkarılır.
  3. Oyuncular belirlenen "oyun bölgesinin" dışına çıkamaz, RP dışı skinler kullanamaz, izin alınmadıkça tabiat kurallarına aykırı inşaatlar yapamaz.
  4. Oyuncular oyun içerisinde Iron kalitesinin üstünde herhangi bir ekipman elde edemez, Enchantment yapamaz, özel etkinlik dışı elde edilmiş Enchantmentli eşyaları kullanamaz.
  5. Oyunculardan etkinlik günlerinde, saat 21:00'da düzenlenen etkinliklere katılmaları beklenir.
  6. Oyuncular etkinlikler dışında ana dünyayı terk edemezler.
  7. Gerekli görülmesi durumunda yeni kurallar eklenebilir, mevcut kurallarda değişiklikler yapılabilir.
  8. Etkinlik sağlığına zarar verdiği görülen (griefing, spawn kill vb.) oyuncular etkinlikten çıkarılabilirler.
Oyuncu Listesi 2021 Yaz Minecraft Etkinliğine dair ekran görüntüleri bu konu altında paylaşılır.
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum.
WhaW8Am.gif
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum
Ara
Katılıyorum
Ara
Katılıyorum.
76561198034761601.png
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum.
Ara
İlk etkinliğimiz bugün saat 21:00'da. Sunucu saat 16:00'da açılacak, 21:00'da herkes etkinlik alanına gelecek.

05/08 Etkinlik Özel Kuralları
  1. Oyuncular 2 bölgeden birini seçerler, her 2 bölgenin kendisine has farklı bir ödülü vardır.
  2. Seçtiği bölgede en sona kalan kişi o bölgenin ödülünü elde eder.
  3. Herhangi bir şekilde etkinlik alanını terk eden oyuncular etkinlikten diskalifiye olurlar.
  4. Oyuncular etkinliğe sadece zırhları, kalkanları ve seçtikleri 1 çeşit silahlarıyla katılırlar.
  5. Oyuncular etkinlik alanında herhangi bir blok yerleştirme, lav/su dökme gibi eylemlerde bulunamaz, mevcut blokları kırabilirler.
  6. Oyuncular etkinlik başlamadan etkinlik alanına zarar veremez.
Sunucu açık.
katılıyorum
Ara
katılıyorum
€20
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum.
Ara
Katılıyorum.
Ara
Etkinlik birazdan başlıyor.

Etkinlik Yeri: Ahşap iskeleden güneybatıya gidin.

Son Hatırlatmalar ve Öneriler
  • Etkinlik alanına üstünüzde çok fazla eşya ile gelmeyin, izleyici olmak diye bir şey yok. Ya kazanan olacaksınız ya da öleceksiniz.
  • Etkinlik başlayana kadar PVP yok, etrafa zarar vermek vs. yok.
  • Etkinlik yerini bulduktan sonra istediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz.
  • Etkinlik alanında blok yerleştirme vs. yasak.
  • Etkinlik esnasında ölürseniz, etkinlik alanına geri dönmeyeceksiniz.
Etkinlikten görseller:

Firezone'da @Onur34, @PCOyun, @Ferreke ve @Pharmacist karşılaştı. @PCOyun ödül olarak Flame Bow kazandı.
Icezone'da @Selene, @littleiskender, @Ragnvaldr ve @Sxario karşılaştı. @Littleiskender ödül olarak Loyalty Trident kazandı.
[+] 2 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Etkinlikte düşmanlarımızı katledip büyük ödüle ulaştık. Medeniyet kurmak isteyen naçizane üyelerimizi beklerim.

2021-08-05_21.01.44.png
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Katılıyorum.
IbnE9P2.gif
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.