2021 Yaz Minecraft Etkinliği
2021-08-10_22.43.05.png
@Onur34 'ün çirkin kulesinden Kumşehir'in görünümü (arkada gemi detayını farkedebilirsiniz)
Ara
Sunucu açık, bu akşam etkinlik var.
Katılıyorum
Ara

11/08 Etkinlik Özel Kuralları
  • Etkinlik 1v1 PVP etkinliğidir.
  • Kazanan best of 5 şeklinde belirlenir.
  • Roundlar arasında oyuncular, ölen rakibinin yere düşen eşyalarını alamazlar.
  • Best of 5 sonucunda kazanan oyuncu, ölen rakibinin yere düşen eşyalarını alabilir.
  • İşleyiş, bir önceki PVP'yi kazanan oyuncunun arenada yer alması ve başka bir oyuncunun ona meydan okuması şeklindedir.
  • Etkinlikte menzilli silahlar kullanılamaz, blok yerleştirilemez, blok kazılamaz.
Görsel
Kendi hâlinde bir çiftçiyim ve tamamen kendi mahsullerimden organik yiyecekler hazırlıyorum. Demir karşılığı pasta siparişi alırım. Sipariş vermek için kum köyün içindeki kuleden çıkılan tepedeki evime uğrayın.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bugünkü etkinliğimiz sona erdi.

@Aytaç vs @littleiskender: @Aytaç kazandı.
@Aytaç vs @Rzenma: @Aytaç kazandı.
@Aytaç vs @Pharmacist: @Aytaç kazandı.
@Aytaç vs @Attila the Hun: @Aytaç kazandı.
@Aytaç vs @Selene: @Aytaç kazandı.
@Aytaç vs @Ragnvaldr: @Ragnvaldr kazandı.
[+] 3 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
2. olan Aytaç kardeşimi kutluyorum.

Bu arada yeni kurulacak tarlamızda işe girmek isteyen varsa başvurabilir. Ücreti ekip biçtiği olacak.
[+] 1 üye Ragnvaldr nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Bugün ansızın yağmacılar tarafından köy basıldı. Ve sadece Littleİskender ve ben köyü yanımızdaki azıcık erzak ile savunabilecek durumdaydık. Mecburen az insan gücüyle savunmaya koyulduk. Yağmacılar köyün çevresindeki duvar ve tuzaklardan dolayı çoğu kendiliğinden ölüyordu ama aynı şekilde köye giremedikleri için koruyucumuz iron golem de etkisiz kalıyor sadece ikimiz savaşmak zorunda kalıyorduk. Savaşın 1. ve 2. dalgalarını rahatlıkla atlattıktan sonra hem cephanemiz hem de yiyeceğimiz bitti. zar zor etraftan topladığımız bir kaç şey ile savunmaya devam ettik. 3. dalgada düşman liderine arkadan suikast yapma girişimim de hayatımı kaybettim. ama hızlıca geri dönüp onu da indirdik. En sonunda 5. dalgaya kadar geldik ama bu sefer düşman büyücüsünün çağırdığı uçan büyülü yaratıklar tarafından öldürüldük. ve Baskını kaybettik.
[+] 2 üye Pharmacist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Eli boş geldiğim arenada ilk eli kazanınca ragndan yakan kılıç geldi meğer adam "beni uğraştırma diğer rakipleri yen" diye atmış. Ama ragnın artıklarıyla baya bi demir item sahibi oldum. Arenada yaktığım tüm dostlara sevgiler.
[+] 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Sunucu açık.
Sunucu açık.
Katılıyorum
giphy.gif
Ara
Yeterli katılımın olması durumunda 21:00'da ilk etkinliği tekrarlayacağız.

(05-08-2021, 20:38)Duman : Etkinlik Yeri: Ahşap iskeleden güneybatıya gidin.

Son Hatırlatmalar ve Öneriler
  • Etkinlik alanına üstünüzde çok fazla eşya ile gelmeyin, izleyici olmak diye bir şey yok. Ya kazanan olacaksınız ya da öleceksiniz.
  • Etkinlik başlayana kadar PVP yok, etrafa zarar vermek vs. yok.
  • Etkinlik yerini bulduktan sonra istediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz.
  • Etkinlik alanında blok yerleştirme vs. yasak.
  • Etkinlik esnasında ölürseniz, etkinlik alanına geri dönmeyeceksiniz.

Ek kural olarak, ilk etkinliğin şartlarını sağlamak adına oyuncular Iron üstü setle etkinliğe katılamayacaklar. Bu durum oyuncuların önceki etkinliklerden kazandıkları ödülleri bu etkinlikte kullanamayacağı anlamına geliyor.
[+] 4 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
2021-08-14_13.14.47.png
giphy.gif
Ara
Bu akşam etkinlik var mı?
Space-Background.gif
Ara
4 farklı etkinlik alanımız var, bu etkinlik alanlarında etkinlikler tekrarlanabilir veya farklı kurallar/işleyişler denenebilir. Benim etkinlik düzenlemem veya yeni bir etkinlik alanı yapmam pek olası görünmüyor.
Yeterli katılımın olması durumunda 21:00'de ikinci etkinliği tekrarlayacağız.

(06-08-2021, 20:37)Duman : Etkinlik Yeri: Yeşil kasaba, siyah kale.

Son Hatırlatmalar ve Öneriler
  • Etkinlik alanına üstünüzde çok fazla eşya ile gelmeyin.
  • Etkinlik başlayana kadar PVP yok, etrafa zarar vermek vs. yok.
  • Etkinlik yerini bulduktan sonra istediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz.
  • Etkinlik esnasında ölmeniz o etkinlikte kaybettiğiniz anlamına gelir, dönüp izleyebilirsiniz ancak diğer oyunculara saldıramazsınız.
  • Bu etkinlik özelinde oyuncuların yanlarında menzilli silah bulundurması önerilir.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.