[MP] ANNO 1800 - Multiplayer: Kasım 2021
5 dk ya geliyorum
Ara
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Duman sessiz sedasiz etliye sutluye karismadan guzel sehir kurmus cidden:)
Ara
Dünkü oyun açıkcası kendi adıma bayağı keyifli oldu her ne kadar savasmaktan bir gelisme saglayamasam da. Kendi donanmamiz yok olsa da hem Soulun hem Aesin donanmasini yok ettik. Soul, turist islerine girdim desende yapilan 6 tane shipyard gozden kacmadi. Biz her zaman baris yanlisiyiz, ama donanma basilirsa tehdit olarak gorup bizde basariz.

Onumuzdeki oyun hedefimiz eger yine savas acilmazsa Investorlara giris yapmak olacak. Acik aranen guzel ada Duman'in adasi olmus bu arada
Ara
Dun savasmaktan cidden geri kaldik kac yil geriye goturdu herkesi :) 3 tane shipyardim vardi elektrik bagli ve ucuz ve hizli yaptirma itemleri de vardi ama savas bittikten sonra tum limanlari sattim ( sattiginda tum parayi ayni sekilde vermesi buyuk avantaj ama guzel de degil) . 4 tane turist otelim 2 resturanim buyuk de hayvanat bahcem var ordan baya gelir geliyor acikcasi. Ben de investerlara henuz gecmedim enginerlarda kaldim oyunun galibiyet amaci 3 monument dikmek oldugunu da unutmamak gerek ona gore oynanmali.
Ara
Bugunku etkinlik ertelenmez dimi yarin da 1404 multisi olcak cunku. 7 gibi toplanip en gec 7 bucuga baslayalim.
Ara
Oyun kuruldu katilimcilara davet atildi.
Ara
Dumangrad'dan manzaralar.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Persembe gunu calisacagimdan etkinlige katilamayacagim.
Ara
Cuma da yilbasi oldugundan Anno 1404 u de o gun yapamicaz 1800 de o gune kaydiramayiz dolayisiyla ptesi sali veya carsamba gunlerinden birinde olabilir veya bu haftayi es gecip haftaya devam edebililiriz.
Ara
@SoulForged
@Mabella
@Duman

Ben yarin uygunum aslinda herkese uyarsa yarin bitirebiliriz. Yilbasi filan derseniz haftaya olsun o zaman
Ara
Bugun oynanmaz oyun haftaya kalsin bence
Ara
Bu aksam 19:30 gibi devam edelim isterseniz oyunumuza
[+] 1 üye SoulForged nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@Aeschyli
@SoulForged
@Mabella
@Duman

Uygunsaniz 7.30 da kurayim odayi
Ara
Benim bu hafta bilgisayara erişimim yok. Bir ihtimal önümüzdeki hafta gelebilirim.
Bugun devam edicek miyiz? Herkes tam mi edilmicekse bitirelim istrrseniz yeni etkinlik acalim en az 2 ser kisi olsun takimlar. Ayrica bugun 9 da aoe2 multisi de var. İsterseniz ondan once final yapalim 7 de baslayip 2 saatte.
Ara
Bugün olursa ben gelirim ama pek yapacak bir şey kalmadı, @Sezar'a kalmış tamamen.
3 monement yapma gorevini bugun bitirebilcek kimse gormuyorum benim bir tanesi bitmek üzereydi belki ikinciye de baslarim ama 3 olmaz
Ara
Bende bitirme taraftariyim, 3 monument hedefine ulasmak cok zor, savas yoluyla bitirmek uzere oynayalim desem, Soulforged'un defansini asmak garanti degil. Mabella ve Aes'de gelmeyecek sanirim.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.